home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαζική δενδροφύτευση στην Καρυά Αργολίδας – Ήταν όλοι εκεί

450 δενδρύλλια φυτεύθηκαν σε προκαθορισμένη έκταση με έγκριση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων
Δενδροφύτευση Καρυά (3)

Μια ιστορική πρώτη δενδροφύτευση στην περιοχή της Καρυάς Αργολίδας, στη θέση Αη Λιας έγινε σήμερα πραγματικότητα χάρη στη συμβολή πολλών ιδιωτών και φορέων.

450 δενδρύλλια φυτεύθηκαν σε προκαθορισμένη έκταση με έγκριση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά όλων των ηλικιών.

Το Δ.Σ του συλλόγου Καρυάς «Το Αρτεμίσιο» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους/ες αψήφησαν το κρύο και συμμετείχαν αφιερώντας το πρωί της Κυριακής στη δράση για την ανάδειξη και εμπλουτισμό της φύσης στο Αρτεμίσιο Όρος.

Δενδροφύτευση Καρυά (2)

Προηγήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου στον προαύλιο χώρο του ξωκκλησιού του Αη Λια.

Οι εθελοντές της μη κυβερνητικής οργάνωσης We4All ήταν εκεί, ακούραστοι, με το χαμόγελο να εξηγήσουν και να παρέχουν συμβουλές για την ορθή διαχείριση των φυταρίων.

Δενδροφύτευση Καρυά (1)

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών στον τομέα Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης Σωτήρης Δαμάλας, ο εντεταλμένος σύμβουλος πρώην Δήμου Λυρκείας και υπεύθυνος οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Γιώργος Δημάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γρίβας.

Ο χώρος θα είναι επισκέψιμος, όταν ολοκληρωθεί το τεχνικό μέρος, δηλαδή η τοποθέτηση του αρδευτικού συστήματος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis