home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ινάχου τα … είπαν με τον Μαλτέζο

Ενημερώθηκαν για την λειτουργία και τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου και έθεσαν ερωτήσεις και απορίες
Δημοτικό Ινάχου - Μαλτέζος

Σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο Άργους – Μυκηνών,  οι μαθητές της πρώτης και της δευτέρας τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου. Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για την λειτουργία και τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσαν με την σειρά τους, ερωτήσεις και απορίες που συνοψίζονται σε περισσότερες παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους, διαχείριση των αδέσποτων ζώων και περισσότερό πράσινο. Οι μικροί μαθητές έφυγαν με την υπόσχεση πως σύντομα ο Δήμος θα τους δώσει δέντρα όπου θα φυτεύσουν οι ίδιοι στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης περιβαλλοντικών θεμάτων. 

Μετά το πέρας της επίσκεψης των μαθητών σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Μια μοναδική επίσκεψη δέχθηκα σήμερα το πρωί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μαθήτριες και μαθητές της πρώτης και της δευτέρας τάξης του  Δημοτικού Σχολείου Ινάχου. Ήταν μια μοναδική εμπειρία η συζήτηση μαζί τους, σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο από προβλήματα που ζητούν άμεσες λύσεις.

Όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά με εντυπωσίασαν με τις γνώσεις και τις ερωτήσεις τους, καθώς συζητήσαμε για πολλά θέματα, δείχνοντας την προετοιμασία που έχει γίνει από τους δασκάλους τους και τις οικογένειες τους. Τα σημερινά παιδιά, αποτελούν το μέλλον του Δήμου Άργους – Μυκηνών, στόχος μας, όπως είπα και στα ίδια, είναι μεγαλώνοντας να παραμείνουν στην περιοχή. Άλλωστε για όλα αυτά τα παιδιά θα αγωνιζόμαστε.»

Δημοτικό Ινάχου - Μαλτέζος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis