home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ξεσπάθωσε ο Κωστούρος για τον Αναγνωσταρά

Δεν άρεσε στον Κωστούρο ο ορισμός Αναγνωσταρά ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου
Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

Κατά του άλλοτε συνεργάτη του και του ανθρώπου που συνετέλεσε στο να εκλεγεί δήμαρχος, στρέφεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κωστούρος.

Η παράταξή του «Επόμενη Μέρα» ξεσπαθώνει κατά του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με αφορμή τον πρόσφατο ορισμό του ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ναυπλιέων, βάζοντας στο κάδρο τόσο τον δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, όσο και τους Κώστα Μάκαρη και Κώστα Καράπαυλο.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»:

«Πίσω ολοταχώς με τον Αναγνωσταρά Γενικό Γραμματέα!

Μόνο θυμηδία και προβληματισμό δημιουργεί η χθεσινή απόφαση του κ. Ορφανού Δημάρχου Ναυπλιέων να τοποθετήσει ως Γενικό Γραμματέα του Δήμου τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Μην περιμένετε, εσείς και τα φερέφωνα σας, να σας δώσουμε και συγχαρητήρια για την επιλογή σας. Τον Δήμο Ναυπλιέων δεν θα τον κάνετε φέουδο σας και δεν θα σας αφήσουμε να το χωρίσετε σε τιμάρια.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας πολύ γρήγορα θα αντιληφθούν τι έχει συμβεί και θα σας γυρίσουν τη πλάτη. Η όποια περίοδος χάριτος που μπορεί να είχατε έληξε άδοξα. Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα τι θέλατε να κάνετε. Στο «νέο», θολό και επικίνδυνο μοντέλο διοίκησης που πάτε να εφαρμόσετε θα μας βρείτε απέναντι σας. Γιατί είμαστε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία θα υπερασπιστεί και θα διασφαλίσει τα συμφέροντα των συμπολιτών μας στο ακέραιο, όπως κάναμε εδώ και 10 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.

Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» με τον επικεφαλής μας Δημήτρη Κωστούρο, καταγγείλαμε προεκλογικά τις υπόγειες συναλλαγές των κ.κ Ορφανού, Μάκαρη και Καράπαυλου. Κατηγορηθήκαμε για αλόγιστα ψέματα και υποκρισία.

Δυστυχώς η μονταζιέρα που στήσατε αποκαλύφθηκε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η ωμή και απροκάλυπτη συναλλαγή μεταξύ του κ. Ορφανού και Μάκαρη με τις ευλογίες του κ. Καράπαυλου είναι πλέον μπροστά μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων δυστυχώς διοικείται από ανθρώπους με ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις. Είναι οφθαλμοφανές ότι Μάκαρης και Καράπαυλος θέτουν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Ορφανό σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας που θα δημιουργήσει σε σύντομο διάστημα τριγμούς στη λειτουργία του Δήμου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εδώ δηλώνοντας παρών και ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση για το καλό των συμπολιτών μας, για να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να χειραγωγήσει και ενδεχομένως να εξυπηρετήσει συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis