home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κύμα βίας συγκλονίζει τη Μεσσήνη: Άγριοι πυροβολισμοί και φόβος στους δρόμους

Νύχτα τρόμου σε καταυλισμό Ρομά στο Μαυρομμάτι – Η καταγγελία, το τροχαίο με την εγκατάλειψη και τα αυξημένα περιστατικά βίας
Αστυνομία

Ένα ακόμα επεισόδιο τρόμου απασχολεί τη Μεσσήνη και τον οικισμό του Μαυρομματίου, καθώς οι κάτοικοι βιώνουν νύχτες εφιαλτικής βίας.

Καταιγιστικοί πυροβολισμοί και βαρύς οπλισμός έχουν βυθίσει την περιοχή σε έναν εφιάλτη, αναγκάζοντας τους κατοίκους να ζητούν βοήθεια από την Αστυνομία.

Αναστάτωση από τους πυροβολισμούς

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11, ο ουρανός της Μεσσήνης γέμισε με τον ήχο των πυροβολισμών, δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οπλισμός προερχόταν από καταυλισμό Ρομά.

Καταγγελίες από οικογένεια Ρομά

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέρφια Ρομά και ο πατέρας τους υπέβαλαν καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμούς που δέχτηκαν έξω από το σπίτι τους.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, ανακαλύπτοντας οπλισμό και εκτελώντας έρευνα στην περιοχή.

Αυξημένα περιστατικά βίας

Τα περιστατικά βίας έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, με τους κατοίκους να αναγκάζονται να ζητούν βοήθεια από τις αρχές.

Οι κάτοικοι της οδού Αβέρωφ και του Μαυρομματίου εκφράζουν τον φόβο τους να βγουν ακόμα και στα μπαλκόνια τους, καθώς η βία φωλιάζει στην καθημερινότητά τους.

Άλλωστε ακόμα παραμένει ασύλληπτος ο οδηγός του οχήματος, που στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ενεπλάκη σε τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 48χρονου οδηγού μηχανής, με τον ίδιο να εγκαταλείπει το όχημα του και να εξαφανίζεται από το σημείο στην ίδια περιοχή.

Ο φόβος και η αναστάτωση επικρατούν στη Μεσσήνη, καθώς η βία συνεχίζει να πλήττει την περιοχή. Οι κάτοικοι περιμένουν λύσεις, ενώ η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis