home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πυργέλλα: Επικίνδυνοι κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι με υπηρεσιακό όπλο

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, αλλά παραμένουν αφαντοι. Διέρρηξαν και έκλεψαν σπίτι και αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχε το υπηρεσιακό όπλο σωφρονιστικού υπαλλήλου
περιπολικο αστυνομία

Με ένα υπηρεσιακό όπλο στα χέρια τους κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δράστες που διέρρηξαν σπίτι το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, στην Πυργέλλα. Το όπλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης έκλεψαν από το σπίτι του ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι στο χωριό του Άργους τις βραδινές ώρες, σε ώρα που δεν βρισκόταν κανείς μέσα, διέρρηξαν την οικία παίρνοντας τιμαλφή και πιστωτικές κάρτες, και έφυγαν με το αυτοκίνητο που βρισκόταν από κάτω, στο οποίο υπήρχε φυλαγμένο το υπηρεσιακό όπλο του ιδιοκτήτη και σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ο ιδιοκτήτης έκπληκτος φτάνοντας στο σπίτι του, είδε ότι λείπει το αυτοκίνητό του και ταραγμένος μπήκε μέσα βρίσκοντας τα πάντα άνω κάτω. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και από το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους επικίνδυνους δράστες, οι οποίοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι έχοντας στην κατοχή τους το υπηρεσιακό όπλο.

Μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει, ούτε έχει βρεθεί ίχνος του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αστυνομία η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε υψηλή προτεραιότητα,  κυρίως λόγω του κλεμμένου οπλισμού που είναι επικίνδυνος στα χέρια των δραστών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis