home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Πελοποννήσου έδωσε ραντεβού στην Καλαμάτα

Υπήρξε απαρτία από όλα τα μέλη και από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας. Κορινθία – Αρκαδία – Αργολίδα – Λακωνία – Μεσσηνία
Βασιλόπιτα Σ.Ι.Π.Σ.ΠΕ.Π.

Την Κυριακή 21/01/2024 και ώρα 12:30 στην Καλαμάτα διεξήχθη στο πολυχώρο εστίασης «Τριλογία», η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Περιφέρειας Πελοποννήσου (Σ.Ι.Π.Σ.ΠΕ.Π.) και η κοπή της Βασιλόπιτας 2024.

Υπήρξε απαρτία από όλα τα μέλη και από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας. Κορινθία – Αρκαδία – Αργολίδα – Λακωνία – Μεσσηνία. Παρών ήταν και ο προσκεκλημένος Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ.) κος Ρήγας Γιώργος.

Το Δ.Σ. ΣΙΠΣΠΕΠ ευχαριστεί από καρδίας την τόσο ζεστή φιλοξενία από τα μέλη της Καλαμάτας, αλλά και την ενεργή συμμετοχή όλων των υπολοίπων μελών της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όλα τα μέλη εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους και την επιτυχία της συγκεκριμένης Συνέλευσης, που είχε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, επικοινωνία, διάλογο και ενδυνάμωσε την συσπείρωση όλων στα κοινά θέματα του κλάδου, που τους ενώνουν ως επαγγελματίες για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis