home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καρυά Άργους: Κάλεσμα για συμμετοχή σε δενδροφύτευση

Η δράση υλοποιείται με την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και έχει τύχει μεγάλης υποστήριξης από πολλούς ιδιώτες
Δενδροφύτευση

Ο εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς «Το Αρτεμίσιο» διοργανώνει δενδροφύτευση στη θέση Αη Λιας, στην Καρυά, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Η δράση υλοποιείται με την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και έχει τύχει μεγάλης υποστήριξης από πολλούς ιδιώτες και σημαντικές επιχειρήσεις – φορείς, όπως ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός We4All με την Hellenic Initiative.

Τη δράση καλύπτει με τους εθελοντές της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Αργολίδας.

Φύτευση δέντρων Καρυά

Η πρόσκληση έχει αποσταλεί σε όλα τα δημοτικά σχολεία και γυμνάσια της Αργολίδας, με σκοπό να κινητοποιηθούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Για περισσότερες οδηγίες και καλύτερη υλοποίηση της δράσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/Nn6Jrg5516qEdx6dA.

Η δράση υλοποιείται σε ορεινό έδαφος με κλίση, γι’ αυτό παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέχουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των εθελοντών που θα συντονίζουν τη δράση.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis