home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγνοούμενος οδηγός στην Ηλεία – Επίμονες έρευνες για 8η μέρα

Οι ελπίδες για θετικά αποτελέσματα έχουν μειωθεί, αλλά οι πυροσβέστες προσπαθούν ακόμα.
Ηλεία αυτοκίνητο χείμαρρος

Συνεχίζονται για 8η συνεχή ημέρα, οι έρευνες για τον 45χρονο αγνοούμενο οδηγό στην Ηλεία, με το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος να ψάχνει με κάθε δυνατό μέσο για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 220 πυροσβέστες από διάφορες μονάδες, συμπεριλαμβανομένης της ΔΙ.Π.Υ.Ν Ηλείας, της 6ης Ε.Μ.Α.Κ, και της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. Σε συνεργασία με δυνάμεις του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας, και της Πολιτικής Προστασίας, χρησιμοποιούνται drones, βάρκες, και πεζοπόρα τμήματα για την εξερεύνηση κάθε γωνιάς της περιοχής.

Οι ελπίδες για θετικά αποτελέσματα έχουν μειωθεί, αλλά οι πυροσβέστες προσπαθούν ακόμα. Προτείνουν ελέγχους σε δύσκολα σημεία κατά μήκος του Ποταμού και σχεδιάζουν εκσκαφές για τον έλεγχο βάθους και τυχόν εμποδίων.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στο χείμαρρο της Κόβιτσας, τις παρόχθιες περιοχές και τον Αλφειό ποταμό. Συνεχίζονται με έντονη παρουσία και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επικοινωνία με τους πολίτες για πιθανές πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ, προτάσεις για την αποστολή μηχανημάτων από τη ΜΟΜΑ στην Αθήνα, για εκσκαφές στο σημείο, έχουν υποβληθεί από τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis