home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ελεύθερος υπό όρους ο πιστολέρο της Μεσσήνης που συνελήφθη στο Άργος

Τα δεδομένα για την υπόθεση που εκτυλίχθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς μεταξύ Ρομά.
Δικαιοσύνη δικαστήρια

Μετά την απολογία του χθες το μεσημέρι ενώπιον των ανακριτικών αρχών Καλαμάτας, ο 33χρονος Ρομά που είχε συλληφθεί στο Άργος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των 4 αδερφών του στη Μεσσήνη, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της απολογίας, η αντιπαράθεση ξεκίνησε σε ένα μπαρ της Μεσσήνης, όταν ο μικρότερος από τα 4 αδέρφια φέρεται να χτύπησε βάναυσα τον 33χρονο Ρομά. Ο κατηγορούμενος, μετά το περιστατικό, κατήγγειλε ότι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τα αδέρφια, με τα οποία συνδέεται και εργαζόταν στα χωράφια της οικογένειάς τους.

Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τον κατηγορούμενο Ρομά να χρησιμοποιεί όπλο και να πυροβολεί προς τα αδέρφια του. Αυτό αντιστρέφει το προφίλ της υπόθεσης, αφού μέχρι τώρα η πλευρά του κατηγορούμενου παρουσιαζόταν ως θύμα.

Κατά τη διερεύνηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν κάλυκες από πυροβόλο όπλο έξω από το σπίτι του Ρομά, οι οποίοι εστάλησαν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Συγγενικό πρόσωπο των 4 αδερφών παρέδωσε επίσης κάλυκες, ισχυριζόμενο ότι προέρχονται από το όπλο του κατηγορούμενου, ενισχύοντας έτσι τις κατηγορίες της αστυνομίας.

Ο κατηγορούμενος Ρομά, αν και αφέθηκε ελεύθερος, αντιμετωπίζει περιοριστικούς όρους και η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ αναμένονται οι καταθέσεις των αδερφών και η εξέταση των ευρημάτων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis