home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνελήφθη στο Άργος ο 33χρονος που πυροβόλησε 4 αδέρφια στη Μεσσήνη

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απειλή και εξύβριση

Στο Άργος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος Ρομά που αναζητούνταν από την Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά τεσσάρων ομοφύλων του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ξημερώματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπειτα από έντονο καυγά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Όταν έφτασε στο σημείο, αντίκρισε έναν 33χρονο Ρομά βαριά χτυπημένο και σε κατάσταση μέθης, ενώ κοντά του εντοπίστηκαν κάλυκες.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα αδέρφια, τα οποία η Αστυνομία άρχισε να ψάχνει.

Όταν έληξε το Αυτόφωρο, τα τέσσερα αδέρφια εμφανίσθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και έδωσαν άλλη εκδοχή. Επίσης, οι αστυνομικοί είχαν ήδη συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, το οποίο έδειχνε τον 33χρονο να έχει σηκώσει όπλο και να πυροβολεί προς τα τέσσερα αδέλφια.

Έπειτα από αυτό, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απειλή και εξύβριση και ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από το Β΄ Ανακριτή Καλαμάτας.

Το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών εντόπισαν τον 33χρονο στο Άργος και τον συνέλαβαν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis