home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Το οικονομικό “νοικοκύρεμα” είναι επιτακτική ανάγκη

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, μεταξύ άλλων θεμάτων ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε ως 4ο θέμα το ζήτημα που αφορά τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού
Κώστας Μάκαρης

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Εποχή” και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης αναφέρει ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, μεταξύ άλλων θεμάτων ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε ως 4ο θέμα το ζήτημα που αφορά τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Ο κ. Μάκαρης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «κατέθεσε με πλήρη αρτιότητα και εγγράφως τα αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν την μη χρηστή διαχείριση των προηγούμενων ετών, αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σαφώς, αναφέρθηκε εκ νέου στα παροπλισμένα, αλλά για άγνωστο λόγο, ασφαλισμένα αυτοκίνητα του Δήμου.

Κώστας Μάκαρης 1
ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Μάκαρης

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην σύμβαση αποκομιδής απορριμμάτων από ιδιώτη, η οποία τελικώς υλοποιούνταν από υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Πέραν όμως των δεδομένων λαθών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής τα οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί στοίχισαν σε Δήμο και Δημότες, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης δεν έμεινε εκεί.

Πρότεινε, με το ανάλογο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων, να προβεί η Δημοτική Αρχή σε μείωση των ανταποδοτικών τελών της τάξης του 20%, ως μια ενέργεια με επίκεντρο τον δημότη, η οποία στην πράξη θα αποδεικνύει τις προθέσεις του Δήμου να στέκεται αρωγός στο κάθε νοικοκυριό.

Κώστας Μάκαρης 2
ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Μάκαρης

Όπως άλλωστε τόνισε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, το οικονομικό “νοικοκύρεμα” είναι επιτακτική ανάγκη και θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis