home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Δωρεάν Παιδικός Αγώνας «Παναγιώτης Παπαβασιλείου»

Όλες οι πληροφορίες για τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα
Παναγιώτης Παπαβασιλείου

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Αργολίδα, ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι και Δρομείς Αργολίδας» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας , διοργανώνουν τον  22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου “Παναγιώτης Παπαβασιλείου”.

Παράλληλα και για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια έχουμε τη χαρά να διοργανώσουμε και δωρεάν παιδικό αγώνα (για μαθητές 8 έως 14 ετών) 1000 μέτρων με αφετηρία τον πεζόδρομο του κολυμβητηρίου του Ναυπλίου και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης απέναντι από το κολυμβητήριο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να α έρθουν κοντά μας οι μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων της περιοχής μας αλλά και άλλων περιοχών ώστε μέσα από μια ομολογουμένως ξεχωριστή εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 800 με 1000 δρομείς κάθε χρόνο, να μυηθούν στο μεγαλείο του αθλητισμού, να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές αλλά και να πάρουν ένα παράδειγμα από μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές που έχουν αντικαταστήσει τα φάρμακα με την ‘δια βίου άσκηση’’.

Αγαπητοί γονείς ζητάμε να δείτε θετικά αυτή την εκδήλωση και είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία των παιδιών σας αλλά και η δική σας θα προσφέρει μια άλλη δυναμική στη διοργάνωσή μας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εξής διεύθυνση: https://event.athletopia.com/dromosargolikoukolpou2024

  • Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου,  έως τις 20.00 ή μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των τριακοσίων (300) συμμετοχών
  • Δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές την ημέρα του αγώνα.

Πρόγραμμα Αγώνων

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024:

Γραμματεία Αγώνα: 16.30 – 20.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024:

Γραμματείας Παιδικού αγώνα: 11.30 π.μ  (χώρος εκκίνησης πεζόδρομος  κολυμβητηρίου Ναυπλίου)

Εκκίνηση του παιδικού αγώνα: 12:00 π.μ  (χώρος εκκίνησης πεζόδρομος  κολυμβητηρίου Ναυπλίου και τερματισμός στο χώρο τερματισμού του κυρίως αγώνα)

Στο παιδικό αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό  μετάλλιο. (δεν θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις).

Υγειονομική Κάλυψη

Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, το ΕΚΑΒ Αργολίδας , τον Ερυθρό Σταυρό  Παράρτημα Άργους, το Τμήμα Σαμαρειτών  Ναυπλίου , από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και από ιδιωτικό ασθενοφόρο.

  • Για την ασφάλεια της διαδρομής θα φροντίσει το τμήμα τροχαίας  Ναυπλίου.

Οι γονείς δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει και αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες της προκήρυξης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939672096.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis