home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο Waldorf Astoria θα αποκτήσει το Πόρτο Χέλι

Τι θέλει να κάνει ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι, Ταχνούν Μπιν Ζαγέντ Αλ Ναϊάν στην Αργολίδα
Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελές ξενοδοχείο

Σε έναν κόσμο που η πολυτέλεια συναντά τον επενδυτικό οίστρο, ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι, Ταχνούν Μπιν Ζαγέντ Αλ Ναϊάν, φέρνει νέα ξενοδοχειακά projects στην Αργολίδα. Μετά την εξαγορά του μυθικού ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο πάμπλουτος σεΐχης δίνει σάρκα και οστά στο όνειρο του: Το πρώτο ‘Waldorf Astoria Hotel & Resort‘ στο αγαπημένο του Πόρτο Χέλι.

Η επένδυση υπερβαίνει τα 200 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να δημιουργήσει περισσότερες από 180 νέες θέσεις εργασίας, αναδεικνύοντας τον Πόρτο Χέλι ως έναν από τους πιο υπερλούξ τουριστικούς προορισμούς. Η εταιρεία Scarlet Beach A.E., υπεύθυνη για το έργο, εκτιμάται ότι το ‘Waldorf Astoria’ θα ανοίξει τις πόρτες του σε μερικούς μήνες, προσφέροντας 100 πολυτελή δωμάτια και 15 επιπλωμένες κατοικίες για πώληση ή εκμετάλλευση.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 203 εκατ. ευρώ. Η επένδυση αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, δημιουργώντας οικονομική ευημερία και θέσεις εργασίας.

Η Scarlet Beach ανήκει στην International Holding Company, η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 23 δισ. ευρώ. Με την ανακοίνωση της είσοδου της οικογένειας Al Nahyan στο Nammos, η εταιρεία επιβεβαιώνει τον επενδυτικό της ρόλο στον τομέα του τουρισμού, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο της με ακόμα περισσότερες περιουσιακές αξίες σε τομείς όπως η εστίαση και η ψυχαγωγία.

Η είσοδος του ‘Waldorf Astoria’ στον ελληνικό χάρτη τουριστικών προορισμών αναμένεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ η Scarlet Beach ανοίγει τον δρόμο για άλλες στρατηγικές επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis