home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Τρεις ειδικούς συνεργάτες θα προσλάβει ο δήμαρχος

Οι τομείς, τα προσόντα, η εμπειρία και τα δικαιολογητικά
Μανώλης Δολιανίτης

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει τρείς Ειδικούς Συνεργάτες, με τυπικά προσόντα κατηγορίας Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) ή Τεχνολογικής (Τ.Ε.) εκπαίδευσης,με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας  δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνονται, για την κάλυψη ισάριθμων θέσεων του Δήμου Ν. Κυνουρίας. 

Όλοι/ όλες  οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους Ο.Τ.Α. του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17), καθώς και ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρία. 

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι/νεςθα πρέπει να επίσης να κατέχουν και τα αντίστοιχα τυπικά προσόντατου τομέα δραστηριότητας που επιθυμούν να απασχοληθούν, όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω, για καθεμία από τις τρείς προβλεπόμενες θέσεις, ως εξής: 

Θέση 1η. Τομέας Αθλητισμού. 

Ο/η  Ειδικός/κή Συνεργάτης/τιδαθα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει γνώμες, γραπτά ή προφορικά,  που άπτονται του τομέα της  Φυσικής Αγωγής και των εν γένει αρμοδιοτήτων του Δήμου σε θέματα Αθλητισμού, με έμφαση την υποστήριξης και προώθηση προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού,  καθώς και σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης και ανάπτυξης αθλητικών οργανισμών και αθλητικών εκδηλώσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τμήματος «Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» της ημεδαπής με ειδίκευση στην «προσαρμοσμένη κινητική αγωγή» ή στην «εκπαίδευση ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. 

β) γνώση Η/Υ  στα αντικείμενα β.α) Επεξεργασία κειμένου β.β)  υπολογιστικών φύλλων β.γ) υπηρεσιών διαδικτύου, από πιστοποιημένους φορείς.

γ) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

Θέση 2η. Τομέας Οργάνωσης, Διοίκησης και Ανάπτυξης του Δήμου. 

Ο/η  Ειδικός/κή Συνεργάτης/τιδαθα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει γνώμες, γραπτά ή προφορικά,  που άπτονται του τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης του Δήμου, καθώς και του τομέα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

α) Πτυχίο ή δίπλωμαΠανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) του τομέα:  «Διοίκησης», με κατεύθυνση: «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών» της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

β) γνώση Η/Υ  στα αντικείμενα β.α) Επεξεργασία κειμένου β.β)  υπολογιστικών φύλλων β.γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

γ) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

Θέση 3η. Τομέας Οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου.

Ο/η  Ειδικός/κή Συνεργάτης/τιδαθα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει γνώμες, γραπτά ή προφορικά,  που άπτονται του τομέα της Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, των Λογιστικών υπηρεσιών και της Οργανωτικής Βελτίωσης των αντίστοιχων παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) του τομέα:  «Διοίκησης και Οικονομίας»,  με κατεύθυνση: «Λογιστική» της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

β) γνώση Η/Υ  στα αντικείμενα β.α) Επεξεργασία κειμένου β.β)  υπολογιστικών φύλλων β.γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

γ) Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

Επισημάνσεις.

«Ειδικά προσόντα Διορισμού».Οι ενδιαφερόμενοι/νεςγια να προσληφθούν πρέπει να διαθέτουνκαι τα «Γενικά Προσόντα Διορισμού» που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007  ήτοι:

1. Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια χώρας που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 12 ν. 3584/2007).

2.  Να μην έχουν απολυθεί  από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητά τους.

3. Να μην  έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

4. Να μην  είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της ανωτέρω παραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.

5. Να μη στερούνται  των πολιτικών τους δικαιωμάτων λόγω καταδίκης.

6. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) ή και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

7. Να έχουν συμπληρώσει το κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού (21ο έτος) (άρθρο 13 Ν. 3584/2007).

8. Να είναι υγιείς (άρθρο 14 ν. 3584/2007).

9. Προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί από αυτές νόμιμα (άρθρο 15 Ν. 3584/2007).

Για την απόδειξη των «Γενικών Προσόντων Διορισμού» απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι αυτά πληρούνται.

«Εμπειρία». Η εμπειρία του/της υποψηφίου αποδεικνύεται ως εξής:

Για τους μισθωτούς του  ιδιωτικού φορέα με:

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα: εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με:

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκειατης ασφάλισης χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας, υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών, που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια της εμπειρίας.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεως.Οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), τηλ. επικοινωνίας (2757360223) κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στην ταχυδρομική δ/νση: ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ- ΛΕΩΝΙΔΙΟ Τ.Κ. 22300 εντός προθεσμίας δέκα (10)  ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης περίληψης της παρούσας στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΟΡΙΑΣ». Οι αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, για να γίνουν δεκτές ως εμπρόθεσμες, πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης  δεκαήμερης  προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη, ως αποδεικτικό στοιχείο της αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου της αποστολής. Οιαίτησεις συμμετοχής που θα υποβληθούν  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να είναι υπογεγραμμένεςεπί του αρχικού εντύπου, το οποίο θα σταλεί σε μορφή pdf. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποβάλλονται με την αίτηση:

α) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

β) Βιογραφικό σημείωμα.

γ) Αντίγραφο του τίτλου σπουδών .

δ) Βεβαίωση ή καιυπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας με τα σχετικά αποδεικτικά αυτής, καθώς και κάθε άλλο απαραίτητο σχετικό στοιχείο.

ε) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986γιατην κατοχή  των «Γενικών Προσόντων Διορισμού».

ε) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής του ο διοριστέοςθα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα, που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/2007.

Η πρόσληψη ενεργείται µε απόφαση του Δημάρχου, που θα δημοσιευτεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ο Δήμαρχος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την κάθε θέση  (παρ. άρθρου 163 του ν.3584/2007). Η πρόσληψη ολοκληρώνεται µε την υπογραφή από τον  κάθε προσλαμβανόμενο, ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η εργασιακή σχέση των Ειδικών Συνεργατών διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν. Ο Ειδικός Συνεργάτης δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία µε τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται, χωρίς να ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Η παρούσα γνωστοποίηση θα δημοσιευτεί σε περίληψη, μία φορά,  στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΟΣ ΜΟΡΙΑΣ», στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου (www.notiakynouria.gov.gr), καθώς  και στον δικτυακό ιστότοπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Επίσης θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με μέριμνα της αρμόδιαςυπηρεσίας . 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis