home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τριήμερο στις Σπέτσες: Ένας ένας στο δωμάτιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Το κόστος διαμονής

Στο νησί προετοιμάζονται για το τριήμερο εργασίας του κόμματος στο οποίο έχει προσκαλέσει τους βουλευτές ο Στέφανος Κασσελάκης
Σπέτσες 2

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται οι Σπέτσες αυτές τις ημέρες για το τριήμερο εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ στις 19-21 Ιανουαρίου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νησί όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στο «Πρωινό» ο Χρήστος Ορλώφ, πρόεδρος των ξενοδόχων στο νησί, είπε χαρακτηριστικά πως «το Σάββατο το βράδυ ήρθε ένα email επιβεβαίωσης στα δύο ξενοδοχεία. Το ένα ανοικτό όλο το χρόνο, μικρά απλά ξενοδοχεία. Το δεύτερο θα ανοίξει επί τούτου και εάν χρειαστεί θα ανοίξουν κι άλλα. Οι βουλευτές θα μείνουν κατά μόνας. Ένας ένας στο δωμάτιο».

Αναφορικά με το κόστος διαμονής ανά βραδιά ο κ. Ορλώφ εξήγησε πως η τιμή του είναι κάτω από τα 80 ευρώ. «Η τιμή είναι χαμηλότερη και δεν είναι μια ειδική τιμή, αλλά εκεί κυμαίνονται οι τιμές για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τις Σπέτσες τον χειμώνα» πρόσθεσε ενώ σχετικά με τα γεύματα των βουλευτών και των δημοσιογράφων που θα φτάσουν στις Σπέτσες για το τριήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ορλώφ απάντησε πως «αυτήν την στιγμή είναι ανοιχτά δύο εστιατόρια στο νησί. Ίσως ανοίξει και ένα τρίτο».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου ξενοδόχων στις Σπέτσες Χρήστου Ορλώφ:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis