home design 800x400
home design 1170Χ320

Αμέτι Μουχαμέτι: Μια κωμωδία παλιάς κοπής του Γιώργου Μακρή

Εκπληκτικές ερμηνείες, αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο, υπέροχος φωτισμός, μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας
Αμέτι Μουχαμέτι

Εκπληκτικές ερμηνείες, αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο, υπέροχος φωτισμός, μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας – έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή, τη νέα θεατρική παράσταση με τίτλο «Αμέτι μουχαμέτι», μια κωμωδία παλιάς κοπής του Γιώργου Μακρή.

Η κωμωδία

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας, σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! Έξι ήρωες της φαντασίας που  μπορεί όμως  να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει το θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια.

Κύριο χαρακτηριστικό η ‘Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας (Χρυσόστομος Σωφρόνης), ιδιοκτήτης Παντοπωλείου, ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα. Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά) ,φιλάργυρος ,τσιγγούνης ,άπιστος , παραδοσιακός. Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου) πόντια που δε μιλάει ποντιακά αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική, μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Η Πανάγιο Σοφρώνη, θυγατέρα και η επανάσταση στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης, ο υιός, αιώνιος φοιτητής, τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη. Ο Βαγγέλης Σκώτης – συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας, νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγο επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία, πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης, ο οποίος χώνει την μύτη του παντού, τρυπώνει παντού όπως και η βελόνα…

Έρωτες, περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, αρραβώνες, επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις. Όλα τα υλικά μαζί τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες , αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο ,υπέροχος φωτισμός , μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας – έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την κωμωδία της χρονιάς.

 Συντελεστές

Κείμενα – σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: Peter Tamas –  Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography) – Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ενδυματολόγος: S.M  –  Τις Γυναίκες  ηθοποιοί έντυσε :  IQ FEMALE CLOTHING – Οι  Άντρες  ηθοποιοί τα κατάφεραν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια.

Κατασκευή σκηνικών:  Per. Pristouris  – Σκηνικά – Yλικά: RAVAGO (BUILDING SOLUTIONS)  – Χορογραφίες: Τζίνα Κωνσταντιδάκη –  Ήχος -Φώτα:  STUDIO GM

Τραγούδι Παράστασης – Μουσική -ενορχήστρωση – Στίχοι : Κυριάκος Γαληνός

Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής – Μουσική: Άκης Μελής

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :  G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: G Makris Productions

Οι συντελεστές σας εγγυόνται ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από όλους τους ήρωες, ένα ρεσιτάλ ερμηνειών και κατάθεση ψυχής από όλους τους ταλαντούχους, αγαπημένους ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

Αμέτι Μουχαμέτι αφίσα

Πρωταγωνιστές

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ – ΜΑΙΡΗ ΒΛΟΥΤΗ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗ – ΡΟΔΟΘΕΑ ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗ – ΑΡΕΤΗ ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ
  • Guest Star:  ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

Μια θεατρική Παράσταση που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2024 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη ,παραδοσιακή .Μια κωμωδία παλιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη. Μια κωμωδία Παραδοσιακή. Μια θεατρική Παράσταση που πρέπει να απολαύσουν όλοι.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ενημερωτική ιστοσελίδα anagnostis.org και η έντυπη εφημερίδα Αναγνώστης Πελοποννήσου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis