home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περνώντας μια ολόκληρη νύχτα στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Σαλάντι (Βίντεο)

Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο ξενοδοχείο της Αργολίδας το οποίο έχει κλείσει εδώ και 40 χρόνια και είναι απομονωμένο λίγο πίσω από την παραλία
Ξενοδοχείο Σαλάντι

Μια ολόκληρη μέρα και νύχτα στο παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Σαλάντι, κοντά στα Δίδυμα Ερμιονίδας, επιχείρησε να περάσει ο γνωστός youtuber Giannelis. Τα κατάφερε;

Πρόκειται για ένα κάποτε διάσημο αλλά και αμφιλεγόμενο παράλληλα ξενοδοχείο της Αργολίδας το οποίο έχει κλείσει εδώ και 40 χρόνια και είναι απομονωμένο λίγο πίσω από την παραλία. Κρύβει πολλά μυστήρια εκτός της ιστορίας του.

Σαλάντι: Το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Σαλάντι ήταν το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στην παραλία Σαλάντι, στην Αργολίδα, και άνοιξε τις πόρτες του το 1980.

Το ξενοδοχείο ήταν ένα πολυτελές συγκρότημα με 200 δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, πισίνα και παραλία. Η παραλία του ξενοδοχείου ήταν οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, και ήταν προσβάσιμη μόνο σε γυμνιστές.

Η λειτουργία του ξενοδοχείου προκάλεσε αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θεωρούσαν ότι ήταν μια προσβολή των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Το 1981, οι κάτοικοι του χωριού Διδύμων, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, έκαναν ντου στο ξενοδοχείο με καΐκια.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων οδήγησαν στην αλλαγή ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου. Το 1982, το ξενοδοχείο πουλήθηκε σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε κανονικό ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Σαλάντι έκλεισε οριστικά το 1984. Σήμερα, το συγκρότημα του ξενοδοχείου είναι λεηλατημένο και εγκαταλελειμμένο.

Η ιστορία του ξενοδοχείου Σαλάντι είναι μια ιστορία σύγκρουσης μεταξύ των παραδοσιακών και των σύγχρονων αξιών. Το ξενοδοχείο ήταν ένα σύμβολο της αλλαγής που συνέβαινε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1980, αλλά τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει στις αντιδράσεις της συντηρητικής κοινωνίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis