home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Εκκλησία, Θεσμοί και ψηφιακή πραγματικότητα» στο Ναύπλιο

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση από τον νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο «Ναυπλία» στο Βουλευτικό
Εκδήλωση Βουλευτικό εκκλησία (2)

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Βουλευτικό του Ναυπλίου από τον νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο «Ναυπλία». Θέμα ήταν «Εκκλησία, Θεσμοί και ψηφιακή πραγματικότητα».

Μίλησαν ο καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών Γιώργος Ανδρουτσόπουλος, ο διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιωάννης Καστανάς, ο δικηγόρος – υποψήφιος διδάκτωρ συνταγματικού δικαίου Γιώργος Γαλανόπουλος και η Ελένη Παλιούρα, νομικός , υποψήφια διδάκτωρ του Εκκλησιαστικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ.

Προλόγισε εκ μέρους του συλλόγου ο Μπάμπης Παπαχαραλάμπους ενώ συντόνισε η Χριστιάνα Γαρουνιάτη.

Εκδήλωση Βουλευτικό εκκλησία 1
Φώτο: fb (Γιάννης Γαλανόπουλος)

Η εκδήλωση έγινε με τη συνεργασία του Εθνικού Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης Προσωπικών δεδομένων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (αντιπρόεδρος είναι ο Γιώργος Γαλανόπουλος). Ήταν υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Αργολίδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και του Δήμου Ναυπλιέων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ .κ. Νεκτάριος ,ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Φραγκιουδάκης εκ μέρους του δημάρχου Δ. Ορφανού ενώ παρέστησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Λιόλιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος , αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί δημότες.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis