home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Ο Μάγος και το δάσος με τα ξεχωριστά πλάσματα», με υπογραφή από την Αργολίδα

Η Αμαλία Καλλιάνου φιλόλογος από το Δρέπανο μαζί με την Θεατρολόγο Πετρούλα Χαραλαμπίδου έγραψαν παιδικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα
Παραμυθί απο Αργολίδα

Η Αμαλία Καλλιάνου φιλόλογος από το Δρέπανο Αργολίδας μαζί με την Θεατρολόγο Πετρούλα Χαραλαμπίδου έγραψαν το παιδικό παραμύθι «Ο Μάγος και το δάσος με τα ξεχωριστά πλάσματα» με πολλαπλά νοήματα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηλιαχτίδα». Αφορά την διαφορετικότητα και τη σπουδαιότητα της. Είναι ένα διδακτικό παραμύθι που τάσσεται κατά της ομοιομορφίας.

Η Αμαλία Καλλιάνου είναι φιλόλογος και έχει εξειδικευτεί στην ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στην Ηθική φιλοσοφία και στη Δημιουργική γραφή, θέατρο και πολιτιστικές βιομηχανίες και μιλάει τρεις γλώσσες. 

Η Πετρούλα Χαραλαμπίδου είναι θεατρολόγος και φοιτήτρια του μεταπτυχιακού Δημιουργική γραφή, θέατρο και πολιτιστικές βιομηχανίες. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια υποκριτικής, σκηνοθεσίας και δημιουργικής γραφής. Τέλος είναι συγγραφέας παραμυθιών και ποιήτρια. 

Παραμύθι Ο Μάγος και το δάσος με τα ξεχωριστά πλάσματα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis