home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Στα κρύα του λουτρού οι αντιπεριφερειάρχες – Αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις Πτωχού

Μια ίωση που ταλαιπωρεί τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ήταν η αιτία που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Δευτέρας
Πτωχός Μητσοτάκης Τρίπολη (14)

Μια ίωση που ταλαιπωρεί τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ήταν η αιτία που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη κατά την οποία θα γίνονταν γνωστοί οι 5+11 αντιπεριφερειάρχες που θα πλαισιώσουν τον Δημήτρη Πτωχό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστοποίηση των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών θα γίνει αύριο Τρίτη 9 ιανουαρίου. Μέχρι τώρα οι εκλεγμένοι δεν έχουν ενημερωθεί για να παρευρεθούν σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Δεν αποκλείεται ο Πτωχός να κάνει τελικά μόνος του την ανακοίνωση.

Ήδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα, αφού το πρώτο δεκαήμερο από την ανάληψη καθηκόντων της νέας περιφερειακής αρχής ολοκληρώνεται και πλέον η περιφέρεια επιβάλλεται να λειτουργήσει σε όλες τις πλευρές της.

Η αναφορά στα πρόσωπα θα έχει να κάνει με την αξιοποίηση στο σύνολο του δυναμικού του συνδυασμού του, εκλεγμένων και μη. Όλοι θα δοκιμαστούν σε θέσεις, μετά τις πρώτες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αξιολόγηση και rotation. Στόχος είναι να παραχθούν άμεσα αποτελέσματα με βάση τον σχεδιασμό της Περιφέρειας και όχι απλά να ικανοποιηθούν προσωπικές φιλοδοξίες.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών οι θέσεις αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 16 (5 χωρικοί και έως 11 θεματικοί). Από τους 11 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες έως 8 λαμβάνουν αντιμισθία, ενώ έως 3 είναι άμισθοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis