home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανακοινώνει αντιπεριφερειάρχες ο Πτωχός

Κανένας άλλος μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζει την ήδη ειλημμένη απόφασή του.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανακοινώνει αντιπεριφερειάρχες ο Πτωχός
Ορκωμοσία Πτωχού Τρίπολη (11)

Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινώσει τους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός τόσο στους ίδιους όσο και σε όλους τους εκλεγμένους. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, σε λίγες ώρες έχει προγραμματιστεί σύσκεψη του περιφερειάρχη με όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες έγιναν ζυμώσεις όμως εκτός από τον ίδιο τον Δημήτρη Πτωχό κανένας άλλος μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζει την ήδη ειλημμενη απόφασή του.

Η τακτική Πτωχού να μην υπάρξουν διαρροές νωρίτερα είχε θετικά αποτελέσματα, αφού με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκαν τόσο οι πιέσεις μέσω τρίτων, όσο και οι οποίες εσωτερικές γκρίνιες που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν έχει ενημερώσει ούτε καν αυτούς στους οποίους θα αναθέσει τον ρόλο του αντιπεριφερειάρχη σε κάθε νομό, με αποτέλεσμα και αυτοί να μάθουν την απόφαση του μαζί με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών οι θέσεις αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 16 (5 χωρικοί και έως 11 θεματικοί). Από τους 11 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες έως 8 λαμβάνουν αντιμισθία, ενώ έως 3 είναι άμισθοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis