home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρωτοχρονιάτικη διάρρηξη στο Άργος – Αντί για την καμινάδα μπήκαν από το… παράθυρο! (Βίντεο)

Με το που αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι φαίνεται πως ξανάπιασαν δουλειά
Διάρρηξη σπίτι Άργος

Αντί για την καμινάδα μπήκε από το παράθυρο ο … Άγιος Βασίλης! Τρεις ανήλικοι ημεδαποί υποψιάζονται οι Αστυνομικοί πως κρύβονται πίσω από τη διάρρηξη που έγινε σε σπίτι στο Άργος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι ίδιοι φέρονται να έχουν διαρρήξει τέσσερα σπίτια μέχρι στιγμής, με την αστυνομία να τους έχει ήδη συλλάβει μια φορά αλλά η δικαιοσύνη τους άφησε ελεύθερους λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Κι’ έτσι ξανάπιασαν δουλειά, «χτυπώντας» αυτή τη φορά ένα σπίτι στο Νότιο Τμήμα του Άργους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλλειπαν και έτσι οι διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία να εισέλθουν μέσα σε αυτό από ένα παραθυράκι στον πρώτο όροφο, αφού πρώτα πάτησαν στο στέγαστρο.

Έψαξαν για χρυσαφικά αλλά δεν βρήκαν, τα ασημικά δεν τους έκαναν κλικ, και αφού έσπασαν μια τηλεόραση, έκλεψαν ένα Woofer χωρίς τα ηχεία και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ένα χάος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φορούν γάντια ώστε να μην αφήνουν ίχνη, ενώ ακολουθούν συγκεκριμένη μεθοδολογία πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων ώστε να αποφεύγουν τυχόν κακοτοπιές.

Δείτε πώς άφησαν το σπίτι που διέρρηξαν Πρωτοχρονιάτικα στο Άργος:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis