home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Πρόσληψη Διοικητικού Υπαλλήλου στην Εφορία Αρχαιοτήτων

Μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η υποβολή αιτήσεων
Προσλήψεις θέσεις εργασίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες για την προσβασιμότητα στην Ακρόπολη».

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Η ειδικότητα για την παρούσα προκήρυξη είναι η εξής:

  • ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στη διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων – 1 θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση:[email protected], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 Τρίπολη – Τ.Κ. 22100, απευθύνοντας την στη γραμματεία της ΕΦΑ Αρκαδίας, υπόψιν κκ Σ. Ανδρικόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243).

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis