home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Τι ζήτησε ο Μαλτέζος από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου

Συνάντηση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών με τους διευθυντές και τους προϊστάμενους των υπηρεσιών και των τμημάτων του Δήμου Άργους – Μυκηνών
Μαλτέζος συνάντηση διευθυντές σχολείων

Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊστάμενους των υπηρεσιών και των τμημάτων του Δήμου Άργους – Μυκηνών είχε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος.

Ο κ. Μαλτέζος αφού ζήτησε προφορική ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, παράλληλα ζητήθηκε να του σταλεί επίσημα υπηρεσιακό σημείωμα με αναλυτικά στοιχεία και τις εκκρεμότητες για την γενικότερη κατάσταση των υπηρεσιών που προΐστανται.

Στη συζήτηση επικράτησαν θέματα όπως η σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος, ο Προϋπολογισμός, θέματα που -σύμφωνα με την πλευρά Μαλτέζου- όφειλε να έχει ολοκληρώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ αναφέρθηκαν και ζητήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, η σωρεία ενταλμάτων πληρωμής που έχουν ως κίνδυνο την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου κά.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος, ζήτησε αυξημένη επαγρύπνηση, αμεσότητα και συνέπεια για να οικοδομηθούν σχέσεις ειλικρίνειας και αγαστής συνεργασίας.

Τις προσεχείς ημέρες και με την παράδοση των υπηρεσιακών σημειωμάτων θα υπάρξει συνάντηση με τον κάθε διευθυντή ή προϊστάμενο της υπηρεσίας ξεχωριστά όπου θα εξειδικευθούν οι στόχοι για την κάθε υπηρεσία.

Μαλτέζος συνάντηση διευθυντές σχολείων

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis