home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Της έστειλαν δικαστικό κλητήρα στο σπίτι για να της κοινοποιήσει την απόλυση

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να ανακληθεί εδώ και τώρα η απόλυση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας»
Αρνητικό ισοζύγιο απασχόλησης Αργολίδα απόλυση

Να ανακληθεί εδώ και τώρα η απόλυση που έκαναν οι πλειοψηφούντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας ζητά το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

“Η πλειοψηφία του Δ.Σ. εξασφάλισε τον «καλύτερο μποναμά» για τη Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στέλνοντας στο σπίτι της δικαστικό κλητήρα να της κοινοποιήσει την απόλυσή της… Έτσι στα ξαφνικά.

Η διοίκηση, επιλέγει αυτό τον τρόπο χριστουγεννιάτικά να ενημερώσει την πάνω από δυο χρόνια εργαζόμενη στο κέντρο απασχόλησης. Τα κάνει όλα με το γράμμα του βολικού νόμου, αξιοποιεί τη δίμηνη προειδοποίηση προκειμένου να δώσουν μισή αποζημίωση, αλλά δεν κάνουν τον κόπο να μιλήσουν για την αιτία της απόλυσης…

Ως Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργαζόμενη και καλούμε τη διοίκηση να πάρει πίσω την απόλυση!

Καλούμε τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό της συναδέλφου, να καταδικάσουν την απόλυση και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα για την ανάκληση της!»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis