home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Μία έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών που αξίζει να επισκεφθείς

Εγκαινιάστηκε εικαστική έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών στην αίθουσα του Βουλευτικού
Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (6)

Το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) εγκαινιάστηκε εικαστική έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Τάκης Κορωνιώτης, Δημήτρης Μαυρόγιαννης, Κατερίνα Μπεκιάρη, Χάρις Τσεκούρα και Δημήτρης Χατζόπουλος.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και θα είναι επισκέψιμη τις καθημερινές από τις 11πμ έως τις 2μμ και από τις 7μμ έως και τις 10μμ.

Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (5)
Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (4)

Θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης και οι καλλιτέχνες θα μας ξεναγούν στα έργα τους και στις ευαισθησίες τους…

Συνδιοργανωτές της εικαστικής έκθεσης είναι ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», μέλη του οποίου είναι οι καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους.

Εύσημα αξίζουν στους συνδιοργανωτές και στους καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν την έκθεση…

Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (3)
Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (7)

Τα εγκαίνια της έκθεσης κήρυξαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και αναγνώστηκε μήνυμα της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη που, λόγω ίωσης, δεν κατόρθωσε να παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της πολυμελούς πολυφωνικής Δημοτικής χορωδίας υπό την διεύθυνση του μαέστρου και αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, που απέδωσε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα οποία συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Εικαστική έκθεση Παλαμήδης Ναύπλιο (2)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis