home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συγκίνηση και ορκωμοσία στο Λυγουριό

Η ανανέωση του Δημοτικού Συμβουλίου σφραγίστηκε με την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Τάσου Χρόνη στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Συγκίνηση και ορκωμοσία στο Λυγουριό
Ορκωμοσία Χρόνη (4)

Στις 23 Δεκεμβρίου, το Λυγουριό έζησε μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη, καθώς και των νεοεκλεγέντων συμβούλων από τον μητροποίτης Αργολίδας Νεκτάριο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 στην εκθεσιακή αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Βασιλείου, σε κλίμα συγκίνησης.

Ορκωμοσία Χρόνη (3)

Στο πλευρό του Δημάρχου βρέθηκαν βουλευτές, πολιτευτές και αγαπημένοι φίλοι, που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας θερμής και φιλικής ατμόσφαιρας. Η τελετή συνοδεύτηκε από συγκινητικές στιγμές, ενώ οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Επιδαύρου δεν έλειψαν από το ραντεβού, ορκιζόμενοι και αυτοί εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων τους από 1-1-2024.

Η επανεκλογή του Δημάρχου Τάσου Χρόνη αποτελεί έναν ισχυρό δείκτη της εμπιστοσύνης που του έχει επιδείξει ο λαός της Επιδαύρου. Οι παρευρισκόμενοι, μέσα από χαρακτηριστικές στιγμές, εκφράστηκαν θετικά για τη συνέχιση του έργου που χαράζει ο Δήμαρχος και τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ορκωμοσία Χρόνη (2)

Η παρουσία των βουλευτών και πολιτευτών αποδεικνύει το ευρύ φάσμα υποστήριξης που απολαμβάνει ο Δήμαρχος. Με τις ομιλίες και τις ευχές που ακολούθησαν, δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για την επόμενη θητεία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με δεξίωση, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκομένους να συνεχίσουν τις συζητήσεις και να ενισχύσουν το δίκτυο των σχέσεών τους.

Ορκωμοσία Χρόνη (1)

Ο Δήμος Επιδαύρου, με αυτήν την ορκωμοσία, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με τη συνεχιζόμενη αφοσίωση των εκλεγέντων να προωθούν το κοινό καλό και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis