home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης από την Ευαγγελίστρια

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προσέφερε σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους άπορους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει καθημερινά
Συσσίτιο Ευαγγελίστρια Χριστούγεννα 6

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προσέφερε σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους άπορους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει καθημερινά. Το συσσίτιο πιστό στο ραντεβού του, δεν άφησε αυτούς που έχουν ανάγκη χωρίς ένα πιάτο φαΐ.

Όπως αναφέρει ο π. Ελευθέριος Μίχος:

«Συσσίτιο Ευαγγελίστριας ,εκεί που το πνεύμα των Χριστουγέννων παίρνει σάρκα και οστά καθημερινά…

Χριστούγεννα σήμερα και πολλοί ανταλλάσουν δώρα και στρώνουν το γιορτινό , πλούσιο, πολύχρωμο και μοσχομυριστό τραπέζι . Για μερικούς όμως η εξασφάλιση των βασικών αγαθών διατροφής δεν είναι δεδομένη.

Συσσίτιο Ευαγγελίστρια Χριστούγεννα 1
ΦΩΤΟ: fb Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Άνθρωποι που ζουν μέσα στη φτώχεια, στο επίπεδο της απόλυτης εξαθλίωσης, χαμηλοσυνταξιούχοι, μακροχρόνια άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα ηλικιωμένα χωρίς καμιά βοήθεια, περιμένουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό και ένα βλέμμα συγκατάβασης και ανθρωπιάς.

Μια τέτοια κυψέλη αγάπης, φροντίδας και αλληλεγγύης λειτουργεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Με την βοήθεια του θεού, καθημερινά αλλά και σήμερα, ημέρα της αγάπης,ημέρα των Χριστουγέννων, προσφέρουμε σε όλους ένα ζεστό φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι από τις ηρωίδες εθελόντριες.

Ευχαριστίες πολλές στον π. Ιωάννη Μητροσύλη και την Ενορία του ,Αγία Τριάδα Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα),για την προσφορά τους σήμερα να στρώσουν αυτοί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας,αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα.

Ευχαριστίες πολλές και στον  Σπύρο Αντωνόπουλο,πρόεδρο της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Αργολίδας που συνεχώς μας προσφέρει χυμούς.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis