home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

1,5 εκατ. ευρώ για νέο κλειστό γυμναστήριο στο Γύθειο

Το νέο κλειστό γυμναστήριο θα αναδειχθεί σε σύγχρονο κέντρο δραστηριοτήτων, φιλικό προς το περιβάλλον
Γύθειο (21)

Ο δήμος της Ανατολικής Μάνης υπογράφει προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή ενός καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου στο Γύθειο, ενισχύοντας τον αθλητισμό και την ποιότητα ζωής στην περιοχή. Το έργο, που ανήκει στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προβλέπει πίστωση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το νέο κλειστό γυμναστήριο θα αναδειχθεί σε σύγχρονο κέντρο δραστηριοτήτων, φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέροντας στους κατοίκους του Γυθείου και τους επισκέπτες τη δυνατότητα να ασκούνται με άνεση και υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Η παραθαλάσσια περιοχή του Γυθείου, ως έδρα του δήμου, έχει αναπτύξει έντονα τον αθλητισμό, φιλοξενώντας τόσο τους κατοίκους όσο και πολλούς επισκέπτες. Με το νέο γυμναστήριο, η περιοχή ενισχύει ακόμα περισσότερο τις αθλητικές της υποδομές, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους λάτρεις του αθλητισμού.

Σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, το νέο κλειστό γυμναστήριο αναβαθμίζει τον τουριστικό χαρακτήρα του Γυθείου, προσφέροντας επιπλέον λόγο για τουρίστες να επισκεφθούν την περιοχή.

Η Ανατολική Μάνη, με την Αρεόπολη να διαθέτει ήδη ένα όμορφο κλειστό γυμναστήριο, επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην προώθηση της άθλησης και τη βελτίωση της υγείας των κατοίκων.

Με το νέο έργο, η Ανατολική Μάνη εξασφαλίζει ένα ακόμα σημείο συνάντησης και έκφρασης για την κοινότητα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός υγιούς και ενεργού τρόπου ζωής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis