home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Άδειασαν τα ταμεία στα ΕΛΤΑ και πλάκωσε η αστυνομία

Έμειναν απλήρωτοι πριν τα Χριστούγεννα – Στη θέα των αστυνομικών οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν ησύχως, μόνο με μουρμούρες
ΕΛΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Παρασκευή μεσημέρι στα ΕΛΤΑ Ναυπλίου, μια ουρά από 50 περίπου άτομα περιμένουν καρτερικά για να εισπράξουν επιδόματα. Όμως για κακή τους τύχη τα λεφτά τελειώνουν και το ταχυδρομικό κατάστημα ανοίγει και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη, μετά τα Χριστούγεννα.

Ανήσυχοι οι λιγοστοί υπάλληλοι καλούν την αστυνομία, φοβούμενοι μήπως προκληθούν εντάσεις από τους συγκεντρωμένους που στην πλειοψηφία τους ήταν Ρομά.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 11:30-12:00. Από το πρωί της ίδιας ημέρας η κίνηση στο ταχυδρομικό κατάστημα είναι αυξημένη καθώς είναι ημέρα πληρωμών. Δεδομένου ότι τα υποκαταστήματα που υπήρχαν σε γειτονικά χωριά όπως το Τολό και η Αγία Τριάδα, έχουν κλείσει, τα ΕΛΤΑ στο Ναύπλιο δέχονται όλο το βάρος πάνω τους, χωρίς να έχουν ενέσεις ενίσχυσης στο προσωπικό, που παραμένει ελλιπές.

Η ταλαιπωρία του κόσμου από το πρωί και το άδειασμα των ταμείων πριν προλάβουν να εξυπηρετηθούν όλοι, οδήγησε τους υπαλλήλους να ειδοποιήσουν την αστυνομία υπό το φόβο επεισοδίων.

Στη θέα των αστυνομικών οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν ησύχως, χωρίς παρατράγουδα, παρά μόνο με κάποιες μουρμούρες. Επόμενη πληρωμή για όσους δεν εξυπηρετήθηκαν θα γίνει την Τετάρτη 27/12.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis