home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύλος: Το εντυπωσιακό Mandarin Oriental στα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο

Το πανάκριβο resort που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, κατατάσσεται στην 4η θέση της λίστας της Luxury Travel Intelligence (LTI)
mandarin oriental costa navarino

Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental της Costa Navarino, στη Μεσσηνία, κατατάσσεται στην 4η θέση της λίστας της Luxury Travel Intelligence (LTI) με τα καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023. Το υπερπολυτελές και πανάκριβο resort λειτουργεί από τον Αύγουστο μεταξύ Πύλου και Γιάλοβας κοντά στο ξενοδοχείο W της Costa Navarino και την Navarino Agora.

Το δεύτερο Ελληνικό ξενοδοχείο της σχετικής λίστας είναι το The Dolli της Grecotel στην Αθήνα.

Τα 15 νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023

Εδώ είναι τα καλύτερα του 2023, με αντίστροφη σειρά:

  1. The Peninsula, Λονδίνο

“Με μια τόσο εξαιρετική χρονιά στο Λονδίνο για τα εγκαίνια πολυτελών ξενοδοχείων, το Peninsula ξεχωρίζει από το πλήθος”, αναφέρει η LTI.

  1. The Dolli, Αθήνα

“Από τότε που άνοιξε το The Dolli γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί”, επισημαίνει η LTI και εξηγεί: “Είναι κομψό, αλλά και χαλαρό και προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη επιλογή από ξεχωριστά διαμορφωμένα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα”. Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στον ένα περίπου χρόνο λειτουργία του έχει, ήδη, αποσπάσει πολύτιμες διακρίσεις, με τους συντάκτες του Condé Nast Traveler να το επιλέγουν ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Αθήνα και ως το δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Readers’ Choice Awards 2023.

  1. Capella, Σίδνεϊ

“Αυτό ακριβώς που χρειάζεται το Σίδνεϊ”, λέει με νόημα η εταιρία για το Capella, ένα πολυτελές, μεσαίου μεγέθους ξενοδοχείο, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Το κτίριο-ορόσημο της πολιτιστικής κληρονομιάς έχει ζωντανέψει από την Capella, διατηρώντας παράλληλα τα πολιτιστικά του στοιχεία. Αυτό που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι το εκτεταμένο σπα.

  1. Six Senses Southern Dunes, Ερυθρά Θάλασσα

Έχοντας ανοίξει τον Νοέμβριο, αυτό το θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας αποτίει φόρο τιμής στην αρχιτεκτονική κληρονομιά των Ναβαταίων και στο μαγευτικό περιβάλλον της ερήμου. Με 36 δωμάτια και σουίτες και επιπλέον 40 βίλες με πισίνα διάσπαρτες ανάμεσα στους αμμόλοφους, αυτό το πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχείο επιτυγχάνει εξαιρετικά πρότυπα στη βιωσιμότητα και τη φιλοξενία στην έρημο, καθώς η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να ανεβαίνει στον παγκόσμιο χάρτη του πολυτελούς τουρισμού.

  1. COMO Metropolitan, Σιγκαπούρη

Στεγάζεται στο COMO Orchard στην οδό Bideford Road και αποτελεί το ντεμπούτο της μάρκας στην χώρα προέλευσής της. Το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης, καθηλωτικής εμπειρίας που εκτείνεται σε 19 ορόφους, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα στοιχεία της φιλοξενίας, της μόδας, της ευεξίας και της γαστρονομία, σε μια εμπνευσμένη τοποθεσία στην καρδιά της Σιγκαπούρης.

  1. The Fifth Avenue Hotel, Νέα Υόρκη

Πρόκειται για ένα τόσο πολυτελές, ρομαντικό και πολύχρωμο νέο ακίνητο με ατμόσφαιρα παλιάς… σχολής. Διαθέτει 153 εξαιρετικά διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα και ελκυστικές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το ιστορικό αρχοντικό να μοιάζει με σπίτι.

  1. Four Seasons The Pearl, Κατάρ

Είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα θέρετρα της Four Seasons, καθώς διαθέτει αποκλειστικά διαμερίσματα οικιστικού τύπου, το καθένα από τα οποία προσφέρει μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ευρύχωρη βεράντα. Διατίθενται επίσης διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, δημιουργώντας μια πραγματική αίσθηση σπιτιού, σε επίπεδο Four Seasons.

  1. Raffles at The OWO, Λονδίνο

Άλλο ένα υπέροχο ξενοδοχείο που διαμορφώθηκε από ένα ιστορικό ορόσημο. Πρόκειται για το Old War Office (OWO) και από τη στιγμή που εισέρχεται κανείς και αντικρίζει τη μεγάλη σκάλα, μπορεί να αισθανθεί την τεράστια σημασία αυτού του κτιρίου στην προηγούμενη ζωή του. Τώρα, φιλοξενεί 120 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εννέα εστιατόρια, τρία μπαρ και ένα σπα Guerlain.

  1. Six Senses, Ρώμη

Πρόκειται για ένα τολμηρό έργο για την Six Senses, η οποία δημιούργησε ένα αστικό θέρετρο με επίκεντρο την ευεξία και μια πραγματική όαση μέσα στο χαοτικό και μαγικό ιστορικό επίκεντρο της Ρώμης. Ορισμένα δωμάτια και όλες οι σουίτες διαθέτουν βεράντες και το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα χαλαρωτικό Roman Spa εκτείνεται σε δύο ορόφους.

  1. Estelle Manor, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το country club και ξενοδοχείο, που αναπτύσσεται σε έκταση 60 στρεμμάτων, βρίσκεται στο Oxfordshire, “σκαρφαλωμένο” στο κατώφλι του Cotswolds και διαφημίζεται ως ένα “new school club με old school αξίες”. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών δωματίων (108 δωμάτια και σουίτες, ενώ πρόκειται να προστεθούν και άλλα), ενώ, σύντομα, θα λειτουργήσει ένα ρωμαϊκής έμπνευσης λουτρό και σπα 3.000 τετραγωνικών μέτρων.

  1. The Peninsula, Κωνσταντινούπολη

Μια πολυτελής ιδιοκτησία σε στυλ θέρετρου, με εντυπωσιακά στοιχεία σε κάθε σημείο. Κατανεμημένο σε τέσσερα κτίρια, το ξενοδοχείο διαθέτει 177 δωμάτια και σουίτες, που προσφέρουν πολλαπλές διαρρυθμίσεις και κατηγορίες, ένα κλασικό λόμπι, ένα εντυπωσιακό σπα, καθώς και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

  1. Mandarin Oriental, Costa Navarino, Πύλος

“Με το Mandarin Oriental να ανακηρύσσεται πρόσφατα ως η καλύτερη μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2023, αυτό το εντυπωσιακό νέο θέρετρο, αποδεικνύει ακριβώς τον λόγο”, σημειώνει με νόημα η LTI. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Αύγουστο, είναι ένα καταφύγιο που κόβει την ανάσα, με 99 κομψά διακοσμημένες σουίτες και βίλες, καθεμία από τις οποίες προσφέρει εξαιρετική θέα και άφθονο χώρο, ενώ συνδυάζει άψογα τα παραδοσιακά στοιχεία της Μεσσηνίας με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

  1. Bulgari, Τόκιο

Παρόλο που άνοιξε μόλις τον Απρίλιο, θα μπορούσε ήδη να είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Ιαπωνίας. Βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη Yaesu, από τον 40ο όροφο και πάνω και διαθέτει 98 πολύ ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες (το ευρύχωρο είναι πλέον σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου Bulgari), ένα πραγματικά πολυτελές σπα και πολλαπλές επιλογές για φαγητό και ποτό.

  1. 1 Place Vendôme, Παρίσι

Ο Chopard, ο διάσημος κοσμηματοπώλης, δημιούργησε αυτό το διαμάντι από μια μπουτίκ grand dame του Παρισιού, με μόλις 15 σουίτες και δωμάτια. Επί του παρόντος, ακόμη και η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου αποτελείται μόνο από μια σελίδα κρατήσεων.

  1. Bulgari, Ρώμη

Αναφερόμενη στο νέο Bulgari, στην Αιώνια Πόλη, η LTI, τονίζει: “Έχοντας αναφερθεί σε πολυτελή ξενοδοχεία και εμπορικά σήματα για πάνω από 12 χρόνια, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι ένα διάσημο όνομα στα πολυτελή κοσμήματα θα μπορούσε να ξεπεράσει τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο και να δημιουργήσει το καλύτερο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στον πλανήτη. Η Bulgari (μέρος της LVMH) αντιλαμβάνεται σαφώς τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των παγκόσμιων πελατών υψηλού πλούτου, οπότε γιατί να μην το αξιοποιήσει αυτό για να δημιουργήσει εξαιρετικά υπερπολυτελή ξενοδοχεία; Με τη Ρώμη, η επένδυση τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα είναι εξαιρετική και στη συνέχεια το ίδιο ισχύει και για το ξενοδοχείο. Με τα επερχόμενα θέρετρα στις Μαλδίβες, το Μαϊάμι Μπιτς και το Λος Άντζελες, η συνεχής άνοδος της Bulgari ως επιχείρηση πολυτελούς φιλοξενίας είναι μια πιθανή αλλαγή του παιχνιδιού και μια τόσο συναρπαστική εξέλιξη”. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis