Πελοπόννησος: Νέα τιμή ρεκόρ για το ελαιόλαδο – Ποιος συνεταιρισμός πούλησε πάνω από 10 ευρώ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Παλαιοπαναγιάς, στο Δήμο Σπάρτης, πούλησε 30 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με 10,11 ευρώ το κιλό

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Παλαιοπαναγιάς, στο Δήμο Σπάρτης, πούλησε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 30 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με 10,11 ευρώ το κιλό.

Νέα τιμή ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περαιτέρω αύξηση της τιμής του ελαιόλαδου με το νέο έτος.

Το λάδι αγοράστηκε από Έλληνα τυποποιητή.

Η σταθερή ποιότητα, η διαχειριστική φερεγγυότητα και η διαρκής ετοιμότητα του Λακωνικού Συνεταιρισμού έφερε καλή τιμή πώλησης, κάνοντας χαρούμενα τα μέλη του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω συνεταιρισμός φέρνει καλά αποτελέσματα και ευελπιστεί σε ακόμα καλύτερα στο προσεχές μέλλον.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis