home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπουδαστές από το Άργος έφτιαξαν μπισκότα Χριστουγέννων για το Make A Wish

Μία πρωτοβουλία μαθητών και καθηγητών Ζαχαροπλαστικής της Τουριστικής Σχολής Άργους, του ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Τουριστική Σχολή Άργους (1)

Μετά από πρωτοβουλία των μαθητών -τριών και των καθηγητών Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη και Τζαμαλή Μιχάλη του ΙΕΚ Τουρισμού (Τουριστικής Σχολής Άργους) παρασκεύασαν μπισκότα Χριστουγέννων σε όλα τα σχέδια και αφού τα συσκεύασαν τα έστειλαν στην εθελοντική οργάνωση make a wish.

Η υπεύθυνη make a wish Λάρισας κα Αγορογιάννη Φανή ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές – τριες τους καθηγητές και την Δ/νση της σχολής για την δράση αυτής της προσφοράς του ΙΕΚ Τουρισμού δίνοντας δύναμη στην ευχή των μικρών παιδιών.

«Συγχαίρω τους μαθητές -τριες και τους καθηγητές της σχολής μας για την πρωτοβουλία τους και προσφορά τους αυτή που ελπίζουμε να γλυκάνουν τις ευχές όλων των παιδιών με προβλήματα υγείας», αναφέρει ο διευθυντής της Σχολής Κωνσταντίνος Καχριμάνης.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Τουριστική Σχολή Άργους (3)

Τι είναι το Make-A-Wish

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία..

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 32.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 520.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα Τουριστική Σχολή Άργους (2)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis