home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός μετά από καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου

Στο 401, σοβαρά τραυματισμένος, ο συνεπιβάτης του
καταδίωξη αστυνομία

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με αποτέλεσμα ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να χάσει τη ζωή του και άλλος ένας να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 04.00 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν για κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή της Νίκαιας. Ένα περιπολικό και μια μηχανή της ΔΙΑΣ ξεκίνησαν για καταδίωξη του ύποπτου οχήματος από τη Νίκαια το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο βρήκαν δύο αυτοκίνητα, όπου το ένα το σταμάτησαν, ενώ το άλλο ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει και το περιπολικό και η μηχανή τη ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν έφτασαν στο ύψος του Ασπροπύργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να πέσει πάνω στο περιπολικό.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να μεταφερθούν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. Εκεί, μετά από λίγη ώρα, ο 29χρονος αστυνομικός κατέληξε.

Ο συνεπιβάτης που είναι σοβαρά τραυματισμένος, το πρωί μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει να συλλάβει ένα άτομο, συνεπιβάτη του αυτοκινήτου που το καταδίωκαν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis