home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Μαργέτας: Η εφαρμογή του νόμου δεν υποκαθιστά το έλλειμμα στην πληροφόρηση

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα Βήμα στο Αύριο» κάνει λόγο για … λαϊκισμό.
Γιάννης Μαργέτας

Ο Γιάννης Μαργέτας κάνει λόγο για «λαϊκισμό», αναφερόμενος στην απάντηση του Γιάννη Γεωργόπουλου για τα όσα είχε προαναφέρει σχετικά με τον τοπικό σύμβουλο Πορτοχελίου που δεν ορκίστηκε στην πρόσφατη ορκωμοσία, προτιμώντας τη θέση που κατέχει στη ΔΕΥΑΕΡ.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα Βήμα στο Αύριο»:

«Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν απαντά στα ερωτήματα που πολύ συγκεκριμένα τίθενται. Παραδέχεται ότι τόσο ό ίδιος όσο και ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος γνώριζαν ότι μετά τις εκλογές ο Σύμβουλος ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει αν θα μείνει στη δουλειά του ή θα διατηρήσει το αιρετό αξίωμα. Το ερώτημά μας ήταν αν γνωστοποίησαν στους πολίτες και οι δύο κάτι που ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα συμβεί ή το απέκρυψαν, αν και ερωτήθηκαν από εμάς δημόσια. Κατόπιν αυτών είναι απολύτως παραπλανητικό το ερώτημα προς εμένα αν επιθυμώ να μην εφαρμοστεί ο νόμος. Η εφαρμογή του, που είναι επιβεβλημένη να γίνει, δεν υποκαθιστά το έλλειμμα στην ουσιαστική πληροφόρηση των πολιτών.

Επιπλέον, με τη σημερινή ανακοίνωσή του αποδεικνύει εν τοις πράγμασι την παντελή άγνοια των τοπικών πραγμάτων.

Να τον ενημερώσω, λοιπόν, ότι οι Κοιλαδιώτες ναυτικοί μπορεί να απουσιάζουν μεγάλα χρονικά διαστήματα, ωστόσο και στις οικογένειές τους είναι παρόντες κάθε λεπτό και τα προβλήματα του χωριού γνωρίζουν άριστα, έχουν δε την τεχνογνωσία και τη θέληση να αγωνιστούν για την επίλυσή τους και έχουν προσφέρει πολλά στον τόπο τους. Εξάλλου, μήπως γνωρίζει εκ των προτέρων τον προγραμματισμό του κάθε ναυτικού και τον χρόνο που αυτός θα ταξιδεύει ή θα είναι στο σπίτι του;

Σε ό,τι αφορά την ενότητα της κοινωνίας εμείς δείχνουμε εμπράκτως πως μας ενδιαφέρει, ο ίδιος μετά τις εκλογές ξεκίνησε τις μηνύσεις.

Αναφορικά με τους λαϊκισμούς για στοχοποιήσεις Κοινοτήτων δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τα θέματα της δικαιοσύνης θα λυθούν ενώπιόν της και όχι μέσω ανακοινώσεων, αφού σύμφωνα με το Ελληνικό και όλα τα προοδευτικά Συντάγματα, στις σύγχρονες δημοκρατίες ο έλεγχος του κύρους των εκλογών γίνεται από τα Δικαστήρια».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis