home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ορκίστηκε δήμαρχος ο Δημήτρης Ορφανός και αναλαμβάνει με το νέο έτος

Η τελετή ορκωμοσίας των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων έγινε στο κατάμεστο Βουλευτικό Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.
Ορκωμοσία Ορφανού Ναύπλιο (8)

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού, των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων, του Δήμου Ναυπλιέων που θα αναλάβουν καθήκοντα από 1 Ιανουαρίου 2024 και για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο Βουλευτικό Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και τις οικογένειές κάποιων από αυτών που ήρθαν για να σταθούν στο πλευρό τους.

Εκτός από τον Δημήτρη Ορφανό μίλησαν ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, καθώς επίσης οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Μάκαρης και Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Παρόντες ήταν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, και αρκετοί ακόμα θεσμικοί και μη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis