home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λευκή ισοπαλία στην Κω για τον Παναργειακό

Χωρίς τέρματα 0-0 έληξε ο αγώνας του Παναργειακού με τον ΑΟ Πυλίου για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Λευκή ισοπαλία στην Κω για τον Παναργειακό
ΑΟ Πυλίου Παναργειακός

Χωρίς τέρματα 0-0 έληξε ο αγώνας του Παναργειακού στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όπως μαρτυρά και το σκορ.

Όπως σημειώνει το giafkasports.gr, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο 12’ απείλησαν όταν ο Ελευθεριάδης δοκίμασε τα πόδια του έξω απ’ την περιοχή με τον Καζέλη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναργειακός κυκλοφορούσε αλλά δεν έβρισε λύσεις, με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει ιδανικά τους χώρους. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και στο 39’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 39’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του απ’ τον Μπριλάκη, η κεφαλιά του Συντιχάκη πέρασε έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Καραργύρη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός απείλησε όταν στο 46’ ο Μαρίνης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά με τον Καζέλη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Το ματς ήταν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος με τον Α.Ο Πυλίου να αμύνεται ιδανικά ενώ στο 73’ απείλησε με το πλασέ του Χατζηβασίλη να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις στημένες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστια ευκαιρία στο 92’ να πάρουν τη νίκη όταν μετά από κάθετη του Πολύζου, ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Δρόσο αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια του Καραργύρη. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 95’ με τον Μαρίνη να εκτελεί το κόρνερ και τον Γάσπαρη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δείτε το ματς:

Η Κόρινθος αποσπάστηκε τρεις βαθμούς στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής καθώς για την 15η αγωνιστική επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Ερμιονίδας την ίδια ώρα που οι διώκτες της, Ρόδος και Αστέρας Βάρης άφηναν βαθμούς.

Τα αποτελέσματα

Αποτελέσματα 2

Η βαθμολογία

Βαθμολογία 1

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis