home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος του οικισμού Πόρτο Ύδρα

Πόρτο Ύδρα

Το Διαχειριστικό Συμβούλιο του Οικισμού Πόρτο Ύδρα προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αδειοδότηση-μελέτη-κατασκευή-εγκατάσταση λειτουργίας μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού αντίστροφης ώσμωσης τύπου SW600, παραγωγής 600 κυβικών μέτρων πόσιμου νερού την ημέρα, καθώς και τη διαχείριση του νερού με αυτοχρηματοδότηση.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1.) Η κατασκευή της αφαλάτωσης θα γίνει σε εδαφικό χώρο, επί του οποίου οι οικιστές έχουν σχετικό δικαίωμα πραγματικής δουλείας.

2.) Στην Προσφορά θα ληφθεί υπόψη ότι η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα εκδώσει και όλες τις άδειες που χρειάζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, για την κατασκευή και φυσικά και τη τελική αδειοδότηση.

3.) Η εγκατάσταση της αφαλάτωσης θα συνδεθεί με το δίκτυο ύδρευσης του Οικισμού και της ηλεκτροδότησης για την οποία θα μεριμνήσει η εταιρεία.

4.) Ελάχιστη ετήσια εγγυημένη ποσότητα πόσιμου νερού 50.000 κυβικά μέτρα.

5.) Στη μελέτη-κατασκευή της αφαλάτωσης θα προβλεφθεί και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας καθώς και η παραγωγή πόσιμου νερού δυναμικότητας 600 κυβικών μέτρων ανά ημέρα για τις ανάγκες του Οικισμού.

6.) Η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος από τη συσκευή της αφαλάτωσης , των αντλιών κλπ. θα βαρύνει τον Οικισμό.

7.) Επίσης, στη Προσφορά θα έχει ληφθεί υπόψη και η κατασκευή όλων των περιφερειακών έργων, γεωτρήσεις, αντλίες, αγωγοί, σωληνώσεις υδροληψίας νερού θαλασσινού και εκροών άλμης, ηλεκτρικοί πίνακες προμήθειας και εγκατάσταση μετασχηματιστή για τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

8.) Στη σύμβαση που θα προτείνει ο εργολάβος και συγκεκριμένα στη τιμή ανά κυβικό μέτρο, πρέπει να περιλαμβάνεται, εκτός της μελέτης – κατασκευής, η πλήρης λειτουργία της αφαλάτωσης, οι δαπάνες λειτουργίας που περιλαμβάνει χημικά, αναλώσιμα ανταλλακτικά, συντήρηση, επίβλεψη και ό,τι άλλο προκύψει.

9.) Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος από τη ΔΕΗ, θα έχει προβλέψει ο εργολάβος και Η/Ζ κατάλληλο και μονωμένο για να δουλεύει η αφαλάτωση.

10.) Δεξαμενή αφαλατωμένου νερού 600 κ.μ. υπάρχει.

11.) Επίσης, στη τιμή θα περιλαμβάνεται και η διαχείριση του νερού με τις 323 οικίες του Οικισμού και των κοινοχρήστων. Επίσης θα αναφέρονται και οι όροι και οι προϋποθέσεις συμβατικής δέσμευσης με οικιστές/καταναλωτές πχ. μηνιαίοι λογαριασμοί , υπερημερία εξόφλησης, διακοπές παροχής κλπ.

12.) Ο θόρυβος της εγκατάστασης θα είναι σύμφωνα με το Π.Δ. 1180/1981 – ΦΕΚ 293/6-10-1981 [Άρθρο 2] και θα κυμαίνεται μεταξύ 45-50 db για κατοικήσιμες περιοχές και αυτό θα επιτευχθεί με τη κατάλληλη μόνωση εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής της αφαλάτωσης.

13.) Οι μετρήσεις του πόσιμου νερού θα είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του Κράτους.

14.) Όλα τα παραπάνω θα γίνουν με αυτοχρηματοδότηση της εταιρείας που θα ληφθεί υπόψη στην Οικονομική Προσφορά.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ:

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστείλουν με email [email protected] μέχρι την 28η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00 μ.μ. τα παρακάτω:

1.) Αίτηση συμμετοχής στην Εκδήλωση Ενδιαφέροντος της εταιρείας με τα στοιχεία της, η οποία θα απευθύνεται προς το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ.

2.) Τα έγγραφα που αφορούν στα πλήρη στοιχεία της εταιρείας, οικονομικά στοιχεία, τι παρόμοια έργα έχει κατασκευάσει και λειτουργούν και τι κατασκευάζει σήμερα.

3.) Υπεύθυνη Δήλωση αρμόδια επικυρωμένη, στην οποία θα αναφέρεται ότι θα κάνουν διαχείριση του νερού και ότι όλο το έργο θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση [άδειες, τελική αδειοδότηση, μελέτες, κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του νερού].

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Στη Δεύτερη Φάση θα προσκληθούν όσοι έχουν την Υπεύθυνη Δήλωση και την απαιτούμενη εμπειρία για να υποβάλλουν δύο σφραγισμένους φακέλους.

1.) Στο πρώτο φάκελο θα υπάρχουν:

Α) Αναφορά στις απαιτούμενες άδειες που θα πρέπει να εκδοθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μέχρι τη τελική αδειοδότηση.

Β) Τεχνική Περιγραφή για τη κατασκευή – λειτουργία και συντήρηση του έργου. Επίσης, τα ποιοτικά στοιχεία των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν [μονάδα αφαλάτωσης, αντλίες, ηλεκτρικοί πίνακες, Η/Ζ κλπ.] τα οποία αξιολογούνται ως προς την προέλευσης τους, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τους οίκους κατασκευής τους.

Γ) Περιγραφή της Διαχείρισης του πόσιμου νερού σύμφωνα με τη παράγραφο 11.

2.) Στο δεύτερο φάκελο:

Η Οικονομική Προσφορά ανοιγμένη σε τιμή ανά κυβικό μέτρο πόσιμου νερού ανάλογα με την διάρκεια της σύμβασης.

(Στη παραπάνω τιμή θα περιλαμβάνονται όλες οι επιμέρους αδειοδοτήσεις , η τελική αδειοδότηση, η μελέτη, η κατασκευή του έργου της αφαλάτωσης με όλα τα περιφερειακά έργα, η λειτουργία συντήρησης καθώς και η διαχείρισης του πόσιμου νερού με τον Οικισμό, 323 οικίες συν κοινόχρηστοι χώροι).

Για οποιανδήποτε διευκρίνιση ή απορία, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται γραπτώς στο email του Οικισμού [email protected]

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι θα τοποθετήσουν και τους δύο σφραγισμένους φακέλους σε ένα μεγάλο σφραγισμένο φάκελο, επί του οποίου θα αναγράφονται τα στοιχεία της Εταιρείας τους, θα απευθύνεται προς το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ και θα παραδοθεί στη ΠΎΛΗ φύλαξης του Οικισμού.

Η Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα των Αθηνών, σε τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης της Πελοποννήσου και στο https://www.promitheies.gr.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ, 15/12/2023.
ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ.

Προκήρυξη Πόρτο Ύδρα 1
Προκήρυξη Πόρτο Ύδρα 3
Προκήρυξη Πόρτο Ύδρα 2

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis