home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος στην ιστορική Αρεόπολη

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε την ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Ανατολικής Μάνης, Αρεόπολη. Ο αρχηγός προσκεκλημένος από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης, στο πλαίσιο της ημέρας αφιερωμένης στην πατρίδα.
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος Αρεόπολη

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε την ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Ανατολικής Μάνης, Αρεόπολη. Ο αρχηγός προσκεκλημένος από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης, στο πλαίσιο της ημέρας αφιερωμένης στην πατρίδα.

Αρχικά παρέστη στη Δοξολογία, στον ιστορικό Ιερό Ναό των Ταξίαρχών, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Ακολούθως μετέβη στο Ηρώο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, στην Πλατεία Αθανάτων, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος Αρεόπολη

Στη συνέχεια, στο κλειστό Γυμναστήριο Αρεόπολης, ο Στρατηγός, απηύθυνε ομιλία προς τους μαθητές , μαθήτριες, με θέμα: «Το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων», την οποία παρακολούθησαν περίπου 500 παιδιά, από διάφορα σχολεία της περιοχής.

Τον αρχηγό, προσφώνησε ο σεβαστός ποιμενάρχης Χρυσόστομος Γ, ο οποίος και του απένειμε το μετάλλιο της ιεράς Μητροπόλεως Μάνης.

Εκ μέρους του δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου, υποδέχθηκε τον Στρατηγό, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Μάνης Παναγιώτης Τσιριγώτης και στη συνέχεια, η σύζυγος του δημάρχου Αθηνά Ανδρεάκου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Δρακουλάκου και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Λυροφώνη, του προσέφεραν δώρα.

Επίσης, σε μια συμβολική κίνηση, οι μαθητές χάρισαν στον αρχηγό τη σημαία της Μάνης, με το σύνθημα «Νίκη ἤ θάνατος».

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αρεόπολη

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis