home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πείτε κάτι ρε γαμώτο – 1,9 εκ. χρέη το Ναύπλιο

Καράπαυλος: Τιμωρούν εμάς που κερδίσαμε τις εκλογές

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πείτε κάτι ρε γαμώτο – 1,9 εκ. χρέη το Ναύπλιο
Σκουπίδια Παλαιοχούνη (6)

«Πείτε κάτι ρε γαμώτο» φωνάζει ο Κώστας Καράπαυλος για τα χρέη του Δήμου Ναυπλιέων. Μόνο για τα σκουπίδια το χρέος έχει φτάσει το 1,9 εκατ. ευρώ, ένα αδιανόητο ποσό.

«Έστω και σήμερα, δέκα εννέα μέρες πριν την παράδοση της εξουσίας» καλεί τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων να πουν κάτι. «Τιμωρούν εμάς που κερδίσαμε τις εκλογές ή τον Ναυπλιακό λαό που τους καταψήφισε;» διερωτάται.

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Κώστα Καράπαυλου αναφέρει:

«Ούτε στα χειροτέρα όνειρα των Nαυπλιέων. Τα κατέστρεψαν όλα. Τον διέλυσαν τον δήμο. Περιμένω έστω και έναν ή μια από δαύτους να έχει το θάρρος να βγει να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να ψελλίσει κάποια δικαιολογία. (Και μας επιτίθεντο όλον αυτό τον καιρό με αισχρούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς).

Η παρακράτηση της επιχορήγησης (ουσιαστικά κατάσχεση εις χείρας τρίτου) σε βάρος του Δήμου μας για τις οφειλές μας από την διαχείριση των σκουπιδιών έγινε για ποσό ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες.

Όμως τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ χειρότερα. Η οφειλή σήμερα πάει να διπλασιαστεί σε σχέση με το παραπάνω αδιανόητο ποσό. Έφτασε ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες. Και η οφειλή αυτή μόνον από τα σκουπίδια. Δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα. Τι κάνουν; Τιμωρούν εμάς που κερδίσαμε τις εκλογές ή τον Ναυπλιακό λαό που τους καταψήφισε;

Πείτε κάτι ρε γαμώτο που να πάρει και να σηκώσει. Έστω και σήμερα, δέκα εννέα μέρες πριν την παράδοση της εξουσίας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis