home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης Μαργέτα για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ερμιονίδας

Η αναβολή δόθηκε κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου του Ανδρέα Λοβέρδου, με την επίκληση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 5/1/2024
Γεωργόπουλος παράταξη Ναύπλιο

Αναβολή για την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 έλαβε η εκδίκαση της ένστασης του Γιάννη Μαργέτα στο Εκλογοδικείο Ναυπλίου, κατά του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ερμιονίδας.

Η αναβολή δόθηκε από το Δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δυνατότητα της απρόσκοπτης διεξαγωγής της δίκης, κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου της παράταξης «Ερμιονίδα – Βήμα στο αύριο – Γιάννης Μαργέτας» Ανδρέα Λοβέρδου, με την επίκληση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 5/1/2024 και της σχετικής άδειας που δεν έλαβε από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών να παραστεί στην συγκεκριμένη δίκη.

Όπως σημειώνει η δημοτική παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου «Δυνατή Ερμιονίδα»:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Λοβέρδο για την μεγαθυμία του να αναφέρει στο Δικαστήριο πως σε περίπτωση που η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται μέχρι τις 16/01/2024, επιθυμεί η εν λόγω ένσταση να εκδικαστεί κανονικά χωρίς την παρουσία του και να μην δοθεί άλλη αναβολή στην υπόθεση, ερχόμενος βέβαια σε πλήρη αντίφαση με το σημερινό του αίτημα για αναβολή της δίκης, κάτι το οποίο σύσσωμη η παράταξή μας δεν επιθυμούσε να συμβεί.

Στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου έδωσαν το παρών αρκετά μέλη και φίλοι της «Δυνατής Ερμιονίδας», οι οποίοι διατράνωσαν την πεποίθησή τους ότι η λαϊκή βούληση δεν νοθεύεται με κανένα τρόπο, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Και αυτοί που με γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να αλλοιώσουν την ξεκάθαρη ετυμηγορία του λαού της Ερμιονίδας, αρνούμενοι να αποδεχτούν την ήττα τους, διχάζοντας την τοπική μας κοινωνία, σήμερα πήραν το μήνυμα πως τα ψέματα σύντομα τελειώνουν και είναι θέμα χρόνου να λάβουν μια αποστομωτική απάντηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis