home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αστυνομικοί Αργολίδας: Επιβεβλημένη η αναγνώριση επικινδυνότητας της εργασίας μας

«Η Αστυνομία επιβάλλεται να αποχωρήσει από τα γήπεδα και τα αδικήματα κατά Αστυνομικών να γίνουν ιδιώνυμα», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Επιχείρηση σκούπα με 45 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

«Η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας είναι επιβεβλημένη», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας σε ανακοίνωσή της, αναφερόμενη και στο πρόσφατο περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε οπαδός έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Χθες, 11/12/2023, Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαμαρτυρήθηκαν έξω από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ολόκληρης της Χώρας, για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος μας Γεώργιος Λυγγερίδης.

Η απάντηση της Κυβέρνησης, ενώ ο Γιώργος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ήταν να εξαγγείλει “ξαναζεσταμένα” μέτρα που φτάνουν στα όρια της κοροϊδίας.

Από την πλευρά μας οι προτάσεις μας ήταν και είναι ξεκάθαρες.

Η Αστυνομία επιβάλλεται να αποχωρήσει από τα γήπεδα και τα αδικήματα κατά Αστυνομικών να γίνουν ιδιώνυμα. Η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας είναι επιβεβλημένη.

Καλούμε την Κυβέρνηση να εισακούσει τις προτάσεις μας και όλες οι Ανώνυμες Εταιρείες που λυμαίνονται το χώρο του αθλητισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σε διαφορετική περίπτωση η απάντηση είναι μια…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σας υπενθυμίζουμε ότι:
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ,
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis