home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Αστυνομικοί κατά της βίας – «Χορτάσαμε υποσχέσεις, ψέματα και αδικία!»

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου αστυνομικοί στο Ναύπλιο με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου τους, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και διοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Σε αυτή συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας.

Τι λέει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας:

«Την 18/8/2023  η Ένωση μας εξέδωσε έγγραφο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα κατά της ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση.

Μέτα από λίγους μήνες είμαστε πάλι θεατές και νιώθουμε  ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ μπροστά σε  μια απόπειρα ανθρωποκτονίας από καθέξη παραβατικά άτομα που φορούν τον μανδύα του φιλάθλου εναντίον ενός ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ενός ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Αλήθεια, εκείνα τα μέτρα που με θέρμη τα υποστηρίξατε, δεν απέδωσαν;

Κύριοι, σας κρούσαμε τον κώδωνα και σας προειδοποιήσαμε ότι μετατρέπετε τους Αστυνομικούς σε κινούμενους στόχους συμμοριών που δρουν με την ανοχή σας…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΕΩΣ ΕΔΩ…

Πόσο αίμα θέλετε για να καταλάβετε ότι το επάγγελμα μας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;

Ήρθε η ώρα να θωρακίσετε τον θεσμό της Αστυνομίας, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αυτή είναι ώρα ευθύνης, απέναντι στο συνάδελφο μας αλλά και απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς….

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ…

Η Ένωση μας δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλάι του βαριά τραυματισμένου συναδέλφου μας με όλες τις δυνάμεις της. Ήδη τα μέλη μας έχουν σπεύσει να δώσουν αίμα και το ενδιαφέρον τους είναι έμπρακτο και αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό…

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο συνάδελφος μας να επιστρέψει γρήγορα κοντά στην οικογένεια του.. Γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για ένα ΜΑΧΗΤΗ και θα κερδίσει και αυτή την ΜΑΧΗ..

Τέλος ανακοινώνεται ότι η Ένωση μας, θα χορηγήσει στους συναδέλφους που μετέχουν στη Διμοιρία Υποστήριξης Αργολίδας δύο τουρνικέ με την ευχή να μη χρειαστούν ποτέ και πάντα να επιστρέφουν γεροί στις οικογένειες τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis