home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σάλος στον Πύργο: Ζήτησαν από εκπαιδευτικό ΑμεΑ να καλύψει το ανύπαρκτο μέλος του

Ο εκπαιδευτικός είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση του σχολείου στις 3 Δεκεμβρίου, για τα άτομα με αναπηρία, προκειμένου να μιλήσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά
Θρανία τάξη σχολεία σχολείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στον Πύργο εις βάρος ενός εκπαιδευτικού ΑμεΑ, ο οποίος είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση του σχολείου στις 3 Δεκεμβρίου, για τα άτομα με αναπηρία, προκειμένου να μιλήσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά.

Σύμφωνα με το patrisnews.com η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον εκπαιδευτικό στο γραφείο και του ζήτησε να καλύψει το… ανύπαρκτο μέλος του, ώστε «να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι μαθητές» όπως χαρακτηριστικά του είπε. Σαν να μην έφτανε αυτό, χαρακτήρισε και την εμφάνισή του ως «ατημέλητη».

Ο εκπαιδευτικός σοκαρίστηκε, δεν έκανε κανένα σχόλιο, μίλησε στα παιδιά και μετά αποχώρησε.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και υπό την υποστήριξη ψυχολόγων, αφού το σοκ που υπέστη για τα σχόλια αυτά ήταν μεγάλο.

Το ζήτημα έχει αναδειχθεί από εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Πύργου στα social media και είναι ήδη ενήμερος ο Πανελλήνιος Σύλλογος ΑμεΑ, ο οποίος και θα τοποθετηθεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis