home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Την κακοποιούσε σεξουαλικά, τη βιντεοσκοπούσε και την απειλούσε

Βαριές κατηγορίες για τον 32χρονο που συνελήφθη μετά από καταγγελία της 23χρονης συντρόφου του
Σεξουαλική κακοποίηση

Ένας 32χρονος καταγγέλθηκε χθες από την 23χρονη σύντροφό του για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον Πύργο Ηλείας και συνελήφθη. Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας Διαμαντής Φλωρίδης, αξιολογώντας το προανακριτικό υλικό, άσκησε σε βάρος του φερόμενου ως δράστη ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της εκδικητικής πορνογραφίας, της παράνομης βία, αλλά και για σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Ο κατηγορούμενος, που προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου σήμερα νωρίς το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια Ηλείας, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισης του και θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι για τις κακουργηματικές πράξεις που το αποδόθηκαν.

Υπάρχει και βίντεο

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές που διερευνούν προανακριτικά την υπόθεση.

Ο ύποπτος φέρεται να απέστειλε τελικά το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις, και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis