home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Συναρπαστικές εμπειρίες περιπέτειας στο 21ο Trail Ride & Experience Trophy

Η διαδρομή που θα κινηθεί στην Αργολίδα, είναι η ωραιότερη που έχει σχεδιαστεί ποτέ σε αγώνα Trail Ride και υπόσχεται πολλές off road οδηγικές απολαύσεις
21ο trail ride & experience trophy

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το 21ο Trail Ride & Experience Trophy. Η διαδρομή που θα κινηθεί στην Αργολίδα, είναι η ωραιότερη που έχει σχεδιαστεί ποτέ σε αγώνα Trail Ride και υπόσχεται πολλές off road οδηγικές απολαύσεις.

Τα 100 περίπου χορταστικά χιλιόμετρα, θα προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες περιπέτειας. Περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. οι οποίες θα κρίνουν τους νικητές.

Η ακρίβεια στην οδήγηση, η περιπέτεια, η πλοήγηση, ο προσανατολισμός, η καλή και γρήγορη συνεργασία οδηγού συνοδηγού, θα είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία.

21ο trail ride experience trophy

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα τα πληρώματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης του αγώνα Μικρό Καφέ στις 09:00. Ο τερματισμός θα γίνει στο Ψητοπωλείο Σουβλομαγκιές

Τα πληρώματα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, δίπλωμα, ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκίνητου σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., χρονόμετρο και κάποια εφαρμογή στο κινητό ή όργανο καταμέτρησης απόστασης.

Στα αυτοκίνητα πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, τρίγωνο, φωσφοριζέ γιλέκα, ιμάντας ρυμούλκησης και ότι προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6934087029 Χριστόδουλος Πενταράς.

Ζήστε την απόλυτη off-road περιπέτεια μέσα από την εμπειρία του 21ου Trail Ride & Experience Trophy

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis