home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λαϊκή Συσπείρωση: Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια

Μονόδρομος είναι ο αγώνας των εργαζόμενων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων για να μην περάσει η νέα φοροληστεία
Απορρίμματα Παλαιοχούνη

Δεν πέρασαν δυο μήνες από τις Δημοτικές εκλογές και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός, σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση, αφού άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια.

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά από πρόταση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου παρακρατήθηκε 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους) 5 Δήμων της Πελοποννήσου, των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, Ελαφονήσου, Βόρειας Κυνουρίας προκειμένου να πληρωθούν οφειλές στην ΤΕΡΝΑ που προβλέπονται από τη ΣΔΙΤ.

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση, «οι εργαζόμενοι τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν χρωστάνε τίποτα. Να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, Διαχειρίστρια Εταιρεία.

Μονόδρομος είναι ο αγώνας των εργαζόμενων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων για να μην περάσει η νέα φοροληστεία που έρχεται μέσα και από την αύξηση των ανταποδοτικών τελών των Δήμων, για να έχει εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστής που με τη ΣΔΙΤ παρέδωσαν την διαχείριση των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis