home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους … μεταξύ επιτρεπομένου και απαγoρευμένου

Με επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου στο Άργος με θέμα: «Μεταξύ επιτρεπομένου και απαγoρευμένου. Κανόνες, αντιλήψεις και πρακτικές στη σύγχρονη κοινωνία»
Φίλοι Ωδείου Άργους εκδήλωση (1)

Ο σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος, διοργάνωσε παρουσίαση-συζήτηση με θέμα: «Μεταξύ επιτρεπομένου και απαγoρευμένου. Κανόνες, αντιλήψεις και πρακτικές στη σύγχρονη κοινωνία».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου:

«Καλωσορίσαμε την κ. Λίλα Κονομάρα, συγγραφέα, την κ. Νάντια Τσουλουχά, κλινική ψυχολόγο, την κ. Γιάννα Γιαμαρέλου, ψυχοθεραπεύτρια και τον κ. Γιώργο Κόνδη, κοινωνιολόγο.

Παρουσίασαν δύσκολα θέματα, που, αντί να ενώνουν, όπως θα έπρεπε, τείνουν να χωρίζουν τους ανθρώπους και μερικές φορές να προκαλούν βίαιες αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Η κ. Κονομάρα ανέπτυξε το θέμα «Λόγος και Λογοτεχνία: Αποσιωπήσεις και αποκαλύψεις», η κ. Τσουλουχά το θέμα “Για να μ’ εξημερώσεις πρέπει να με αναγνωρίσεις”, η κ. Γιαμαρέλου το θέμα «Όταν ο κανόνας γίνεται σπουδαιότερος από τον ίδιο τον άνθρωπο…» και ο κ. Κόνδης το «Από τον Αδάμ και την Εύα στον Μάη του 68».

Είναι πολύ συγκινητικό άνθρωποι, εγνωσμένης επαγγελματικής αξίας, να προσφέρουν ευχαρίστως το χρόνο τους και τις γνώσεις τους. Τους ευχαριστούμε πολύ για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αριάδνη – Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Αργολίδος καθώς και την κ. Σοφία Τζανέτου για την παρουσία τους. Τα παιδιά με χαρά και κέφι μας παρέσυραν και τραγουδήσαμε όλοι μαζί τον Καραγκιόζη του Διονύση Σαββόπουλου και το «Χέρια σαν κι αυτά» των Locomondo. Την προετοιμασία της χορωδίας είχε κάνει η μαέστρος Μπέττυ Ρήγα. Επίσης έφτιαξαν τα υπέροχα αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μαλτέζος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκλεγμένος Δήμαρχος, ο κ. Σεχιώτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αργολίδας, η κ. Μαριάννα Μπορμπόλη, θεατρολόγος η οποία συνόδευσε τα παιδιά και ο κ. Αντώνης Μιχαλόπουλος ο οποίος μας κατασυγκίνησε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές μας που άνοιξαν δρόμους και έθεσαν ζητήματα για να σκεφτούμε τι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε και σε ποια κοινωνία θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε και βεβαίως όλους εσάς οι οποίοι, με την παρουσία σας, μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να κάνουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis