home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Δημοτικά σχολεία αντιμέτωπα με το κρύο λόγω έλλειψης πετρελαίου

Ο Γιάννης Μαλτέζος στη συνάντηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Έλλειψη πετρελαίου αναφέρουν οι διευθυντές
Μαλτέζος συναντήσεις με εκπροσώπους σχολείων (1)

Συνάντηση με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στην οποία παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ύστερα από επίσημη πρόσκληση των ίδιων.

Συζητήθηκε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την σχολική κοινότητα. Θέματα όπως η χρηματοδότηση, η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων, η επαναφορά του θεσμού των σχολικών φυλάκων και τροχονόμων όπου χρειάζεται, δενδροφυτεύσεις των περιβάλλοντα χώρων, η ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων των κτιρίων κυριάρχησαν στο τραπέζι της συζήτησης.

Οι Διευθυντές εξέφρασαν στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2024, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αυτήν την περίοδο, με πρωτεύον την έλλειψη πετρελαίου για να ζεσταθούν οι σχολικές μονάδες.

Μαλτέζος συναντήσεις με εκπροσώπους σχολείων (2)

«Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός ότι τα σχολεία στο Δήμο μας είναι αντιμέτωπα με το κρύο λόγω της έλλειψης πετρελαίου. Θα έπρεπε να είναι η απόλυτη προτεραιότητα να μην κρυώνουν τα παιδιά μας στα σχολεία αλλά μάλλον η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει άλλες προτεραιότητες…», σημειώνει ο κος Μαλτέζος.

Η σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Δημήτρης Σίδερης, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έκλεισε με νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

«Προσδοκούμε στην αγαστή συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων και είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν τα τελευταία δέκα χρόνια», καταλήγει ο Γιάννης Μαλτέζος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis