home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Βούλιαξε» η Καστάνιτσα: 3.000 επισκέπτες φέτος στη γιορτή Κάστανου

Όλοι τους περιηγήθηκαν με χαρά στον «δρόμο καστάνου» που είχε στηθεί εντός του χωριού και σταμάτησαν να απολαύσουν κάθε μια από τις δράσεις
Καστάνιτσα Γιορτή Καστάνου (2)

39 χρόνια ιστορίας, ένας μήνας προετοιμασίας, 50 συνεργάτες, εθελοντές, προμηθευτές στον αγώνα και πολύ κόπος, ενθουσιασμός, φαντασία, δουλειά, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα της Γιορτής Κάστανου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας στο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου κάνοντας τον μικρό τόπο ένα σημείο προσέλευσης 3.000 επισκεπτών.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής Γιορτής: «Ένα εγχείρημα που για άλλη μια χρονιά έφτασε εις πέρας χάρη σε μια τεράστια προσπάθεια, την μεγάλη στήριξη που είχαμε και την βοήθεια του καταπληκτικού καιρού. Με οργάνωση κάθε λεπτομέρειας, φροντίζοντας να προβλέψουμε κάθε ανάγκη, με την όποια υποδομή διαθέτουμε, με μηδενική παραγωγή κάστανων, αλλά κυρίως με μεγάλη βοήθεια από όσους πιστεύουν μαζί με εμάς σε αυτό το όνειρο, κάναμε και πάλι το αδύνατο δυνατό και ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία το εγχείρημα.

Σίγουρα υπήρξαν και λάθη ή παραλείψεις αλλά η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη εφόσον εισπράξαμε ένα τεράστιο ποσοστό θετικών κριτικών, από τους επισκέπτες μας οι οποίοι είχαν πολύ καλή διάθεση και πρόθεση να απολαύσουν την εκδρομή τους αυτή χωρίς ίχνος αρνητισμού και κριτικής.

Καστάνιτσα Γιορτή Καστάνου (1)
Φώτο; fb (Καστάνιτσα Αρκαδίας)

‘Όλοι τους περιηγήθηκαν με χαρά στον “δρόμο καστάνου” που είχε στηθεί εντός του χωριού και σταμάτησαν να απολαύσουν κάθε μια από τις δράσεις μας, τα πόστα μας, τις ξεναγήσεις μας, να ψωνίσουν, να θαυμάσουν το τοπίο, να αγναντέψουν την ομορφιά της φύσης και φυσικά να διασκεδάσουν. ‘Όσοι δούλευαν στα πόστα με καλή διάθεση, ένα τεράστιο χαμόγελο και πολύ κέφι εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες που κατέκλεισαν το χωριό μας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας επισκεψιμότητας.

Ξεχωριστή νότα το πάρτυ της νεολαίας το Σαββατόβραδο που κράτησε ζωντανή την γιορτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και αρκετούς επισκέπτες να παραμείνουν και να το απολαύσουν.

Θεωρώντας ότι βάλαμε και σε αυτήν την γιορτή μας ένα θετικό πρόσημο, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχήν σε κάθε συμπατριώτη και φίλο που στάθηκε πλάϊ μας με κάθε τρόπο, σε όλους τους εθελοντές που υπερέβαλαν εαυτών και ανταποκρίθηκαν στο έργο που ο καθένας τους είχε αναλάβει, στους νέους μας που δίνουν πάντα αυτή την νεανική φλόγα και ζωντάνια, σε όσους συντοπίτες από τις γύρω περιοχές μας συνέτρεξαν και ανταποκρίθηκαν σε κάθε μας ανάγκη, σε όσους μας βοήθησαν με τις ιδέες τους, εντόπισαν και διόρθωσαν τα λάθη μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis